Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 342 kJ / 1 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,67 g |
Tuky | 173,46 g |
Vláknina | 37,36 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,95 g |
Sacharidy | 69,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na česneku a smetanový špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Gz
Moje poznámka
Kuře na česneku a smetanový špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Gz
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 9 minutami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 12 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 12 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Fitulka před 48 minutami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 2 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 4 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 5 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 10 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 12 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 15 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 17 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
kure spenat,
kuře se špenátem,
priprava spenatu,
kure na cesneku,
kure na spenatu,
spenat recept,
kuře a špenát,
příprava mraženého špenátu,
špenát kuře,
mražené špenátové listy recepty,
kuřecí se špenátem,
kuřecí špenát,
recept kuře špenát,
mrazeny spenat recept,
špenát,
pečené kuře se špenátem,
mražený špenát,
špenátové listy se smetanou,
mražené špenátové listy,
špenát recepty
Suroviny:
stehno kuřecí,
česnek,
máslo,
pepř,
sůl,
listy špenátové mražené,
slanina anglická vcelku,
cibule,
česnek,
smetana ke šlehání,
masox
Komentáře (16)
Vložila jsem další obrázek, tentokrát z fáze přípravy špenátu, který - jak doufám - rozptýlí Tvoje pochybnosti. Smetana je na něm dobře vidět. Při vaření se částečně vydusí a částečně se - a to je na tom nejchutnější - vstřebá do špenátu.
Vařila jsem to dnes (a také jedla), takže vím, o čem píšu...
Děvčata děkuji, jsem ráda, že se mi focení daří a Vám se líbí...