Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 342 kJ / 1 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,67 g |
Tuky | 173,46 g |
Vláknina | 37,36 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,95 g |
Sacharidy | 69,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na česneku a smetanový špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Gz
Moje poznámka
Kuře na česneku a smetanový špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Gz
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 9 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 13 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 16 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 21 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 4 hodinami
Bábovka s termixem
anyge před 5 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
Agness002 před 6 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 6 hodinami
Americké čokoládové cookies
Theodora před 6 hodinami
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 7 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 7 hodinami
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 8 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 8 hodinami
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 9 hodinami
Tématické fráze:
kure spenat,
kuře se špenátem,
priprava spenatu,
kure na cesneku,
kure na spenatu,
spenat recept,
kuře a špenát,
příprava mraženého špenátu,
špenát kuře,
mražené špenátové listy recepty,
kuřecí se špenátem,
kuřecí špenát,
recept kuře špenát,
mrazeny spenat recept,
špenát,
pečené kuře se špenátem,
mražený špenát,
špenátové listy se smetanou,
mražené špenátové listy,
špenát recepty
Suroviny:
stehno kuřecí,
česnek,
máslo,
pepř,
sůl,
listy špenátové mražené,
slanina anglická vcelku,
cibule,
česnek,
smetana ke šlehání,
masox
Komentáře (16)
Vložila jsem další obrázek, tentokrát z fáze přípravy špenátu, který - jak doufám - rozptýlí Tvoje pochybnosti. Smetana je na něm dobře vidět. Při vaření se částečně vydusí a částečně se - a to je na tom nejchutnější - vstřebá do špenátu.
Vařila jsem to dnes (a také jedla), takže vím, o čem píšu...
Děvčata děkuji, jsem ráda, že se mi focení daří a Vám se líbí...