Guláš na černém pivu
Tento výborný guláš připravíme z cibulového základu a vepřového masa doměkka podušeného v rajčatovém protlaku a černém pivu. Dochutíme ho česnekem a chilli, které dodá trochu pikantnosti.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 137 kJ / 1 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,35 g |
Tuky | 28,32 g |
Vláknina | 28,30 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 90,30 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 9. 2015 06:15
Wilibald: Ale to je přece velmi individuální podle toho, jaké maso koupíte, jak bude odleželé apod. Někdy se dokonce stane, že máte část kostek měkčích a část tužších, a přitom jste je nakrájel z jednoho kusu masa! Vařit guláš podle hodinek moc nejde, zkoušení se rozhodně nevyhnete. Ale proč hned vyndavat kousky masa z hrnce? Pořiďte si dvouzubou vidličku a naučte se zjišťovat měkkost masa vpichem!
14. 9. 2015 01:53
Půjdu na to.Jak dlouho je čas dušení do změknutí Nechce se mi každou chvíli vytahovat kousky masa a zkoušet tuhost.
18. 5. 2015 17:38
21. 3. 2015 10:12
SKLAR: Tak snad bude chutnat
21. 3. 2015 09:43
Teď sem ho začal vařit.Zatím krásně voní a má krásnou barvu,tak uvidíme.
13. 11. 2014 00:37
Tereza Blazkova: Díky za foto
12. 11. 2014 19:49
Jani, gulášek byl moc dobrý, takový zvláštní, ale chutnal nám . Posílám Ti 32. bodíka a fotečku .
23. 2. 2014 17:50
sedlakantonin: Děkuji
23. 2. 2014 16:31
cibule jsem dal jako masa,ne na váhu,ale na množství.jaká hromada
masa,taková hromada cibule.jinak recept od tebe je vynikající.
dávám za něj
masa,taková hromada cibule.jinak recept od tebe je vynikající.
dávám za něj
21. 10. 2013 20:04
Katastrophe: děkuji
21. 10. 2013 15:48
Jsem zvyklá dělat guláš jen z hovězího, ale tentokrát jsem potřebovala udělat "kotel" jídla, které vydrží a měla jsem jen vepřové a musím říct, že podle tohoto receptu nám chutnalo velmi
Určitě dávám do oblíbených
Určitě dávám do oblíbených
23. 11. 2012 23:55
Damian: Určitě si nějak poradíš. Ještě ti snad pomůže..z plece se dělává i ražničí-špízy, taky segedinský guláš třeba, je to kvalitní maso, někdo z něj dělá i řízky, ale ty jsou myslím malinko tuhší.
23. 11. 2012 22:45
Jana Remkova: Děkuji moc, vypadá to chutné, proto musím to zkusit
23. 11. 2012 22:29
Damian: Vepřové ramínko. Je to na přední noze na rameni. Vepřová plec.
23. 11. 2012 21:28
Ahoj, můžete mi říct, co je "plece"? Jsem cizinec, a slovník neumí přeložit to. Díky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 4 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 5 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Fit salát
Přidáno před 17 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 22 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 1 hodinou
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 2 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 2 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 2 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 5 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí guláš na pivě hovězí guláš na pivu veprovy gulas na pivu vepřový pivní guláš vepřový pivní guláš- -- guláš s černým pivem gulas s pivem pivni gulas vepřový guláš na pivě kančí na pivě hovězí guláš na pivu recept jak udelat tmavy gulas na černém pivu guláš recept guláš napivu vepřové maso na černém pivu cerne pivo vepřové na pivu guláš na pivu-recept pivní guláš vepřový
Suroviny: plec vepřová, cibule, sádlo, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, pivo černé, sůl, česnek, pepř mletý, koření chilli, kmín celý, chléb, mouka hladká
Guláš na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5ED
36 názorů