Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 528 kJ / 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,03 g |
Tuky | 3,87 g |
Vláknina | 60,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 11,33 g |
Sacharidy | 92,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavá kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73oG
Moje poznámka
Voňavá kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73oG
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 4 hodinami
Krenex
dragomirac před 6 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 6 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 6 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 7 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 7 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 8 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 8 hodinami
Tématické fráze:
kuracia polievka,
libeček přesazování,
kdy presazovat libecek,
slepači polevka,
skvělá kuřecí polévka,
kdy přesadit libeček,
libeček přesazovat,
jak přesadit libeček,
kuracia polievka recept,
slovensky libeček,
kuřecí polévka se šafránem,
libeček slovensky nazov,
libeček slovensky,
slepacia polevka,
kuřecí top polévky,
kdy rozsadit porek,
kuřecí polévka top,
patri do kureci polevky celer,
kdy rozsadit libeček,
libecek s kurecim vyvarem
Suroviny:
kosti kuřecí,
droby,
cibule,
česnek,
paprika,
mrkev,
petržel,
celer,
pórek,
zelí,
brambory,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
bujon kuřecí,
vegeta,
sůl,
petrželka,
maggi,
nať celerová
Komentáře (17)
Bibinka k tým veterníkom:Môžu sa robiť menšie,jasné,ale my sme doma piati dospelí ľudia,a dalo by to viac roboty.Tak ich robím väčšie.Dokonca mi minule manžel povedal,aby som mu spravila taký veľký veterník ako tortu.On by ho sám normálne zjedol.
Jo a libeček je rostlina-docela mohutná, jejíž nasekané listy se používají do jídel, jako rostlinné maggi, má úžasnou vůni a dodá jídlům "šmrncovní"chuť, jako maggi.Bezva záležitost a kdo má zahrádku, ten ho pěstuje.
http://www.ordinace.cz/img/text/libecek_lekarsky2_...
Špagetko, libeček nedáváš