Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh na paprice

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 280 kJ /
306 kcal
Bílkoviny6,97 g
Tuky18,67 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 57 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy25,66 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pstruha umyjeme, odrežeme plutvy, chvost a hlavu. Krok 2: Múku zmiešame s mletou paprikou a pstruha v tejto zmesi obalíme. Zvnútra ho osolíme a vložíme 1 vetvičku tymiánu. Krok 3: Na 1 lyžici masla opražíme pstruha z oboch strán asi po 2 minútach. Krok 4: Na druhej lyžici masla orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme na pásiky narezanú papriku a opäť restujeme asi 2 min. Osolíme a vložíme opečené pstruha aj s výpekom, prídáme 2. vetvičku tymiánu. Podlejeme trochou horúcej vody a dusíme 10 minút. Krok 5: Potom pstruha vyberieme a udržiavame v teple. Vyberieme vetvičku tymiánu. V mlieku rozhabarkujeme múku s mletou paprikou, čo ostala po obalení pstruha, a paprikovú omáčku zahustíme. Podľa potreby dosolíme a krátko povaríme. Pstruha podávame s omáčkou a nokami.

Zveřejněno 25. 7. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh na paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gVV9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh na paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gVV9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
obalení pstruha, pstruh v mouce a paprice, pstruh na paprice, filé na červene čočce, recept na pstruha, pstruh obalený v paprice, pstruh na másle a na paprice, peceny pstruh na paprykach recept, pstruh v mouce, pstruh obaleny v paprice a mouce, pstruh recepty, pstruh obaleny v mouce a v paprice, pstruh na rajčatech a paprikách, kure na paprice e polreicha, pstruh v hladke mouce a paprice

Suroviny:
pstruh, paprika čerstvá zelená, tymián čerstvý, cibule, mouka hladká, paprika sušená sladká, máslo, mléko, sůl

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu