Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 748 kJ / 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,70 g |
Tuky | 88,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 181 mg |
Sodík | 824 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 5,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNvw
Moje poznámka
Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNvw
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 12 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno 27. 8. 2025 21:20:23
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí česneková pomazánka
supportorlik před 31 minutami
Cuketové koblihy
Bretik před 1 hodinou
Cuketová omáčka na špagety
Angel8 před 2 hodinami
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
TondaS před 3 hodinami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 3 hodinami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 4 hodinami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
pstruh lososovitý,
pstruh na vine,
pstruh lososovitý v troube,
pstruh růžový,
pstruh v troubě na na smetane,
pstruh lososovity recept trouba,
pstruh na smetaně,
pstruh lososovitý zapečený,
losos lososovitý,
filety ze pstruha lososovitého,
recepty- pstruh lososovity-ruzovy,
recept pstruh lososovitý,
priprava losos na smetaně,
pstruh lososovitý recepty,
pstruh lososovitý mořský filet recept,
recepty pstruh lososovity,
pstruh lososovyty na vině,
recept na pstruha,
příprava pstruha čeveného,
příprava pstruha čeveného
Suroviny:
pstruh,
máslo,
slanina uzená,
sůl,
šťáva citronová,
smetana,
víno červené,
bylinky
Komentáře (10)