Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 748 kJ / 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,70 g |
Tuky | 88,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 181 mg |
Sodík | 824 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 5,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNvw
Moje poznámka
Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNvw
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 19 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 29 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Tématické fráze:
pstruh lososovitý,
pstruh na vine,
pstruh lososovitý v troube,
pstruh růžový,
pstruh v troubě na na smetane,
pstruh lososovity recept trouba,
pstruh na smetaně,
pstruh lososovitý zapečený,
losos lososovitý,
filety ze pstruha lososovitého,
recepty- pstruh lososovity-ruzovy,
recept pstruh lososovitý,
priprava losos na smetaně,
pstruh lososovitý recepty,
pstruh lososovitý mořský filet recept,
recepty pstruh lososovity,
pstruh lososovyty na vině,
recept na pstruha,
příprava pstruha čeveného,
příprava pstruha čeveného
Suroviny:
pstruh,
máslo,
slanina uzená,
sůl,
šťáva citronová,
smetana,
víno červené,
bylinky
Komentáře (10)