Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 414 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,36 g |
Tuky | 15,78 g |
Vláknina | 4,68 g |
Cholesterol | 516 mg |
Sodík | 701 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 17,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YM9
Moje poznámka
Treska na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YM9
Nejnovější recepty
Svěží salát s olivami
Přidáno před 40 minutami
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 6 hodinami
Bublanina s cuketou a ovocem
Přidáno před 16 hodinami
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno 14. 8. 2025 11:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na másle a žampionech
fazzy75 před 2 hodinami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 3 hodinami
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 3 hodinami
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
ceslo před 4 hodinami
Ovocné kůže
Lahvacek před 7 hodinami
Medovník originál
AndreaMachacova před 15 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 19 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 22 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 22 hodinami
Tématické fráze:
ryba na smetaně,
treska filet recept,
filety na smetane,
filet z tresky recept,
kuchařské recepty ryby,
recept na filet z tresky,
filet z tresky,
filety recepty,
treska filet,
recepty treska filet,
treska-recepty,
file z tresky recept,
ryby na smetaně,
aljašská treska zmražená recept,
filety v troube,
recept ryba na smetane,
recepty filety,
recept na mraženou mořskou tresku,
filet tresky obecné,
recepty na úpravu aljašské tresky
Suroviny:
treska,
petrželka,
smetana zakysaná,
krenex,
citron,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Tak kdopak od koho kopíruje??