Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 414 kJ / 816 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,36 g |
| Tuky | 15,78 g |
| Vláknina | 4,68 g |
| Cholesterol | 516 mg |
| Sodík | 701 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 17,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YM9
Moje poznámka
Treska na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YM9
Nejnovější recepty
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 2 hodinami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 5 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houskové knedlíky
mikii před 5 minutami
Jogurtové hvězdičky
PetraLA před 1 hodinou
Mrkvový perník s povidly
PetraLA před 1 hodinou
Kuřecí kari nudličky se sýrem a pórkem na smetaně
Zbynek Hladik před 1 hodinou
Kanadské kuře
Alex29 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
PetMet1980 před 1 hodinou
Kefírová buchta - rychlovka
Jitunada před 2 hodinami
Lahůdkový francouzský salát
KatkaCechova před 3 hodinami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
trdlo před 3 hodinami
Dušené srbské rizoto s mletým masem
Lucinka_pucinka před 3 hodinami
Tématické fráze:
ryba na smetaně,
treska filet recept,
filety na smetane,
filet z tresky recept,
kuchařské recepty ryby,
recept na filet z tresky,
filet z tresky,
filety recepty,
treska filet,
recepty treska filet,
treska-recepty,
file z tresky recept,
ryby na smetaně,
aljašská treska zmražená recept,
filety v troube,
recept ryba na smetane,
recepty filety,
recept na mraženou mořskou tresku,
filet tresky obecné,
recepty na úpravu aljašské tresky
Suroviny:
treska,
petrželka,
smetana zakysaná,
krenex,
citron,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Tak kdopak od koho kopíruje??