Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 953 kJ / 467 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,37 g |
| Tuky | 1,87 g |
| Vláknina | 2,47 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,04 g |
| Sacharidy | 100,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýžový nákyp s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kkx8
Moje poznámka
Rýžový nákyp s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kkx8
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Vývar z mletého masa
Přidáno před 1 hodinou
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 4 hodinami
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí přírodní plátek
vitekdolivka před 11 minutami
Fofr broskvový koláč
Martula před 56 minutami
Domácí langoše
Jan Nemec před 1 hodinou
Plněné ořechy
Jan Nemec před 1 hodinou
Nadýchaný císařský trhanec - Kaiserschmarren
Modemo před 2 hodinami
Jablečné lívance
oldlhot před 3 hodinami
Šťavnatá vepřová pečeně
bobnak před 3 hodinami
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 4 hodinami
Vosí hnízda
Luentynka před 5 hodinami
Tématické fráze:
ryzovy nakyp delena strava,
ovocný rýžový nákyp,
rýžový ovocný nákyp,
ovocný nákyp,
rýžov nákyp,
rýžový nákyp,
ryžévy nákyp s ovocem,
rýžový nákyp bezlepkový,
ryžovy nakyp s drobenkou,
ryžový nakyp s jahody,
rýžový nákyp s jahodami,
dělená strava rýžový nákyp,
rizovi nákyp,
recept na rizovi nakyp,
recepty na rýžový nákyp,
ryzovy nakyp z pomaleho hrnce,
rižovi nakyp s ovocem,
bezlepkový rýžový nakyp,
rýžoví nákyp s jahodami,
rýžový nákyp top recept
Suroviny:
rýže,
voda,
mléko sojové,
sůl,
cukr ovocný,
borůvky,
jahody,
cukr ovocný,
olej
Komentáře (2)