Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 953 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,37 g |
Tuky | 1,87 g |
Vláknina | 2,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 100,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýžový nákyp s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kkx8
Moje poznámka
Rýžový nákyp s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kkx8
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 8 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 14 hodinami
Tématické fráze:
ryzovy nakyp delena strava,
ovocný rýžový nákyp,
rýžový ovocný nákyp,
ovocný nákyp,
rýžov nákyp,
rýžový nákyp,
ryžévy nákyp s ovocem,
rýžový nákyp bezlepkový,
ryžovy nakyp s drobenkou,
ryžový nakyp s jahody,
rýžový nákyp s jahodami,
dělená strava rýžový nákyp,
rizovi nákyp,
recept na rizovi nakyp,
recepty na rýžový nákyp,
ryzovy nakyp z pomaleho hrnce,
rižovi nakyp s ovocem,
bezlepkový rýžový nakyp,
rýžoví nákyp s jahodami,
rýžový nákyp top recept
Suroviny:
rýže,
voda,
mléko sojové,
sůl,
cukr ovocný,
borůvky,
jahody,
cukr ovocný,
olej
Komentáře (2)