Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé pařížské řezy

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 11. 2014 00:56

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie16 607 kJ / 3 969 kcal
Bílkoviny99,72 g
Tuky67,99 g
Vláknina46,00 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 640 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy716,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rychlý a dobrý moučník.

Na jednotlivé kostky se může přidat šlehačka, je to dobrý zákusek ke kávě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Evamala

28. 11. 2014 01:39

Děkuji-udělala jste mi radost,že jste recept vyzkoušela a že Vám chutnal.Také děkuji za přidání fota-nemám možnost moučník vyfotit. Já krém vždy posypu strouhaným kokosem-ztratí se tak případné nerovnosti. Zdraví Vás Eva.:-)

hosta hosta

27. 11. 2014 23:53

Tak mi to nedalo a ty řezy jsem udělala. Velmi se autorce omlouvám za své lehké pochybnosti, opravdu JE to krém:-)) - a výborný. Zařazuji mezi oblíbené, moučník je opravdu moc dobrý, rychlý. Postupovala jsem přesně podle receptu, pekla na 140, dala máslo místo hery, do těsta navíc lžíci rumu:-8. Fotku a bod přidávám:yes: S klidným svědomím mohu všem doporučit k realizaci. Evo - díky za super recept:-K
Fotila jsem teď večer, možná zítra fotku vyměním, zaslouží si to hezčí. Ale neodolala jsem a "řádek" z plechu (30x40) zlikvidovala:-)

Evamala

21. 11. 2014 19:07

Toho cukru do krému se může dát méně-to je podle chuti.Místo Hery lze použít máslo-opatrně a pozvolna rozpuštěné.Opravdu to jde dobře vyšlehat! Dělám tento moučník již roky a všem chutná! Pečení je podle trouby-korpus je nízký.

Hella Hella (moderátorka)

13. 11. 2014 15:36

Je to nějaká nepodařená napodobenina http://www.toprecepty.cz/recept/2755-parizske-kost... ale pokud je tam slovo "Paříž", měl by tam být i pařížský krém, ne jen poleva. Tím "nepodařená" nemyslím recept jako takový, ale jeho sepsání. Pokud se Hera rozpustí, je to poleva. Když se našlehá zastudena, je to krém. I když - na 12,5 dkg tuku 20 dkg cukru ... brrr.

magdalenka magdalenka

13. 11. 2014 13:48

hosta:Podľa mňa, keďže je v recepte 1/2 Hery, ide o polevu, nie krém.

hosta hosta

13. 11. 2014 12:22

No nevím, jestli je to krém, mohlo by to tak klidně být, já tu mám suprovou polevu, která se dělá stejně, jen se míchá a nešleháhttp://www.toprecepty.cz/recept/26075-kakaova-pole...

Olga Urvalkova Olga Urvalkova

13. 11. 2014 11:31

Ten krém se mi taky nějak nezdá, určitě nic nezkazíš pařížskou šlehačkou, je to zdravější a chutnější než hera :-/

magdalenka magdalenka

13. 11. 2014 09:44

Heru naozaj rozpustiť? Do toho surové vajce a potom to zhustne?

Jana

13. 11. 2014 07:54

Opravdu péct jen 10 minut při tak málo stupních??? nevěřím:-S

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: parizske rezy rychle rezy pařízske rezy recept recept na pařížské řezy pařížské řezy na plech rychlé pařížské kostky řezy z hery rychlé řezy na plech pařížský řez recept parizsky rez rychle řezy , zakusky rychlé dobré zákusky rychlé pařížské rohlíčky recept na rychlé řezy na plech zdravé rychlé řezy na plech parižsky zakusek na plech parizske.com rezy pařízské rohlíčky -cukroví pařižský moučník rychlé cukroví řezy

Suroviny: vejce, cukr moučkový, tuk hera, kakao, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tuk hera, cukr moučkový, vejce, kakao

TopRecepty.cz

Rychlé pařížské řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OoQN