Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 110 kJ / 2 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 332,33 g |
Tuky | 110,67 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 905 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 20,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí v pepřové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WlnX
Moje poznámka
Hovězí v pepřové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WlnX
Nejnovější recepty
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 14 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 16 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno 15. 8. 2025 15:20:45
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno 15. 8. 2025 15:12:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 1 hodinou
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 2 hodinami
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 3 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 4 hodinami
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 5 hodinami
Kuře na leču
Ivet88 před 6 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 6 hodinami
Vynikající langoše
pazderka83 před 6 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí omáčka na pepři,
hovezi na pepři,
hovězí omáčka,
pepřová omáčka,
pepřová hovězí omáčka,
pepřová omáčka recept,
hovězí omáčky,
hovězí pepřová omačka,
hovezí na pepři omačka,
maso na pepřove omačce,
hovezi s peprovou omackou,
hovězí omáčka recepty,
hovězí s omáčkou,
hovězí maso na pepři,
pepřové omáčky,
maso v pepřové omáčce,
hovezi maso na peprove omacce,
hovězí recepty,
hovězí plátky na pepři,
hovezi maso v peprove omáčce
Suroviny:
plec hovězí loupaná,
pepř mletý,
cibule,
vývar hovězí,
smetana 33%,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
olej řepkový,
jíška máslová
Komentáře (7)
Pomaláč sice nemám,ale dělávám podobně z kližky 50minut v papiňáku.Navíc ještě k opepřenému masu po orestování přidávám do vajíčka na luhování čaje 10kuliček barevného pepře.Hotové jídlo má sice pořádné"grády"ale smetana to krásně zjemní