Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 110 kJ / 2 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 332,33 g |
Tuky | 110,67 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 905 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 20,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí v pepřové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WlnX
Moje poznámka
Hovězí v pepřové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WlnX
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 43 minutami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 2 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 1 hodinou
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 3 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 3 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 4 hodinami
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 5 hodinami
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 5 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí omáčka na pepři,
hovezi na pepři,
hovězí omáčka,
pepřová omáčka,
pepřová hovězí omáčka,
pepřová omáčka recept,
hovězí omáčky,
hovězí pepřová omačka,
hovezí na pepři omačka,
maso na pepřove omačce,
hovezi s peprovou omackou,
hovězí omáčka recepty,
hovězí s omáčkou,
hovězí maso na pepři,
pepřové omáčky,
maso v pepřové omáčce,
hovezi maso na peprove omacce,
hovězí recepty,
hovězí plátky na pepři,
hovezi maso v peprove omáčce
Suroviny:
plec hovězí loupaná,
pepř mletý,
cibule,
vývar hovězí,
smetana 33%,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
olej řepkový,
jíška máslová
Komentáře (7)
Pomaláč sice nemám,ale dělávám podobně z kližky 50minut v papiňáku.Navíc ještě k opepřenému masu po orestování přidávám do vajíčka na luhování čaje 10kuliček barevného pepře.Hotové jídlo má sice pořádné"grády"ale smetana to krásně zjemní