Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 283 kJ / 68 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,93 g |
Tuky | 0,33 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N20N
Moje poznámka
Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N20N
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 18 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 19 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 20 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 9 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 9 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 9 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 10 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 10 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 11 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 12 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 14 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 14 hodinami
Tématické fráze:
utopenci s dekem,
červený utopenci,
recept na utopence ze špekáčků,
utopenci recept,
utopenci dle puvodniho receptu,
domácí utopenci s dekem,
utopenci,
nakládané řezy ze ze špekáčků,
hajný ze šlajfu,
stary recept na utopence,
werichovy okurky recept,
utopence s dekem,
utopenci červený nálev,
utopenci recept s dekem,
utopenci ze špekáčků zalite dekem,
jednoduchý lák na utopence,
recept na vodní panu,
utopenci s koprem,
hajovna u slajfu,
recepty ze slajfu
Suroviny:
špekáček,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
semínka hořčičná,
kopr,
voda,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (15)
To se vám tedy podařilo
...ale ta úvodní fotečka by se asi sešla prohodit, když už tedy ne přímo vyhodit, že.
...no, mi tam ten Šlajf nevadí. Jeden hned vidí, odkud voda teče
Pro autor libdol: Omlouvám se za foto. Sice jsem ta původní fota vyměnil, ale nevím budou-li vyhovovat Vašemu vkusu a krasocitu.
Pro autor sunny.sofi: "Přešlajfováno" Ony moje recepty opravdu pochází z naší kuchyně z hájovny na "Šlajfu". Je to malebné údolíčko po Velhartickým hradem a název údolí je podle starého vodního mlýna a vodní pily na Šlajfu (z němčiny brzdilo se - schleifen, zde dřevo na pořez a obilí na mletí). Hájovna leží na chatou Jana Wericha a proti chatě pana profesora Vladimíra Kováříka (pokud Vám tato jména něco říkají, jsem rád). Narodil jsem se zde a žil tu svých prvních 30 let. Ale hlavně pro server toprecepty.cz pokud zadám do vyhledávače šlajf ukážou se mi všechny mé recepty. Máte podobné jednoduché vyhledávací heslo ?!!
To je něco hrozného a o těch receptech ani nemluvím.