Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 283 kJ / 68 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,93 g |
Tuky | 0,33 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N20N
Moje poznámka
Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N20N
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 6 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 9 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 10 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
utopenci s dekem,
červený utopenci,
recept na utopence ze špekáčků,
utopenci recept,
utopenci dle puvodniho receptu,
domácí utopenci s dekem,
utopenci,
nakládané řezy ze ze špekáčků,
hajný ze šlajfu,
stary recept na utopence,
werichovy okurky recept,
utopence s dekem,
utopenci červený nálev,
utopenci recept s dekem,
utopenci ze špekáčků zalite dekem,
jednoduchý lák na utopence,
recept na vodní panu,
utopenci s koprem,
hajovna u slajfu,
recepty ze slajfu
Suroviny:
špekáček,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
semínka hořčičná,
kopr,
voda,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (14)
To se vám tedy podařilo
...ale ta úvodní fotečka by se asi sešla prohodit, když už tedy ne přímo vyhodit, že.
...no, mi tam ten Šlajf nevadí. Jeden hned vidí, odkud voda teče
Pro autor libdol: Omlouvám se za foto. Sice jsem ta původní fota vyměnil, ale nevím budou-li vyhovovat Vašemu vkusu a krasocitu.
Pro autor sunny.sofi: "Přešlajfováno" Ony moje recepty opravdu pochází z naší kuchyně z hájovny na "Šlajfu". Je to malebné údolíčko po Velhartickým hradem a název údolí je podle starého vodního mlýna a vodní pily na Šlajfu (z němčiny brzdilo se - schleifen, zde dřevo na pořez a obilí na mletí). Hájovna leží na chatou Jana Wericha a proti chatě pana profesora Vladimíra Kováříka (pokud Vám tato jména něco říkají, jsem rád). Narodil jsem se zde a žil tu svých prvních 30 let. Ale hlavně pro server toprecepty.cz pokud zadám do vyhledávače šlajf ukážou se mi všechny mé recepty. Máte podobné jednoduché vyhledávací heslo ?!!
To je něco hrozného a o těch receptech ani nemluvím.