Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 782 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,56 g |
Tuky | 12,62 g |
Vláknina | 11,28 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 63,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagetová dýně s rajčatovo-smetanovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1nzP
Moje poznámka
Špagetová dýně s rajčatovo-smetanovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1nzP
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí roštěná
Diviska87 před 17 minutami
Rajčatový protlak
douver před 51 minutami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 4 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 5 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 6 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 7 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 7 hodinami
Tématické fráze:
špagetová dýně recepty,
špagetová dýně omáčka,
jak péct špagetovou dýni,
špagetová dýně,
recept špagetová dýně,
spagetova dyne jak péct,
omáčka na špagetovou dýni,
špagetová dýně zavařování,
omáčka že špagetové dýně,
upečená dině,
špagetové s rajcatovou omackou,
špagetová dýně s rajčatovou omáčkou,
recept ze špagetové dýně,
rajcatovo-dynova omacka,
špagetová dýně.....lidl,
dýně na smetaně,
špagetová dýně se,
špagetová dýně obrázek,
dyne a rajcata omáčka,
co je passaty husta omacka z pasirovanych rajcat...
Suroviny:
dýně špagetová,
olej,
cibule,
vývar zeleninový,
passata rajčatová,
bobkový list,
sůl,
pepř,
mouka bezlepková,
smetana,
cukr
Komentáře (1)