Postup přípravy
Krok 1: Salám vaříme asi 10 minut. Po mírném zchladnutí uděláme zářezy, které nedokrojíme. Plníme cibulí, slaninou, co máme rádi.
Krok 2: Potřeme olejem s kořením a dáme pod gril.
Krok 3: Zapečeme pod grilem do křupava.
Zveřejněno 12. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kabanos pod grilem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkl4
Moje poznámka
Kabanos pod grilem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkl4
Nejnovější recepty
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 13 hodinami
Červená rybí polévka
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková rybí polévka a kapří hranolky
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 14 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 45 minutami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 2 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 3 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 9 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 9 hodinami
Květákové placičky
Valis před 10 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 11 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 12 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty na gril,
kabanos na vodu,
spizy z kabanosu,
kabanos s cibulí,
co na gril recepty,
recepty z kabanosu,
točený salám na grilu,
kabanos recepty,
recepty na grilu,
recepty na kabanos,
jak upravit kabanos,
grilování recept kabanos,
kabanos v troube,
rychlovky z kabanosu,
recepty na gril s kabanosem,
recept kabanos,
recept na kabanos,
uzeny kabanos recepty,
uzený kabanos na grilu,
ohřívaný salám
Suroviny:
kabanos,
cibule,
sýr,
slanina,
paprika čerstvá červená,
sýr hermelín,
olej,
koření grilovací,
česnek
Komentáře (19)
1974andrea:
To je jen dotaz, opravdu ne rypani.
No, pamatuji doby kdy byl kabanos (byť z masa) chápán spíše jako nadávka