Postup přípravy
Krok 1: Salám vaříme asi 10 minut. Po mírném zchladnutí uděláme zářezy, které nedokrojíme. Plníme cibulí, slaninou, co máme rádi.
Krok 2: Potřeme olejem s kořením a dáme pod gril.
Krok 3: Zapečeme pod grilem do křupava.
Zveřejněno 12. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kabanos pod grilem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkl4
Moje poznámka
Kabanos pod grilem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkl4
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 8 minutami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 7 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 9 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 1 hodinou
Báječný perník
Lunaskira před 1 hodinou
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 2 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 4 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 4 hodinami
Fazolová polévka s rajčaty
wimra před 6 hodinami
Banánové brownies
mardzas před 7 hodinami
Rychlá rajská omáčka
meli11 před 7 hodinami
Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory
Subrt173 před 8 hodinami
Rajčatové lasagne s cuketou a ořechy (raw)
KrisZaezemi před 10 hodinami
Tématické fráze:
recepty na gril,
kabanos na vodu,
spizy z kabanosu,
kabanos s cibulí,
co na gril recepty,
recepty z kabanosu,
točený salám na grilu,
kabanos recepty,
recepty na grilu,
recepty na kabanos,
jak upravit kabanos,
grilování recept kabanos,
kabanos v troube,
rychlovky z kabanosu,
recepty na gril s kabanosem,
recept kabanos,
recept na kabanos,
uzeny kabanos recepty,
uzený kabanos na grilu,
ohřívaný salám
Suroviny:
kabanos,
cibule,
sýr,
slanina,
paprika čerstvá červená,
sýr hermelín,
olej,
koření grilovací,
česnek
Komentáře (19)
1974andrea:
To je jen dotaz, opravdu ne rypani.
No, pamatuji doby kdy byl kabanos (byť z masa) chápán spíše jako nadávka