Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 682 kJ / 3 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,01 g |
Tuky | 96,81 g |
Vláknina | 68,85 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 404,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašský kontrabáš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M69B
Moje poznámka
Valašský kontrabáš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M69B
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 27 minutami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 13 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 13 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 32 minutami
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 46 minutami
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 2 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 14 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 14 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 15 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 16 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 16 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 16 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 16 hodinami
Tématické fráze:
valašský kontrabáš,
kontrabáš recept,
valašské ořechy v karamelu,
valašský kontrabáš recept,
kontrabáš z krup,
kontrabáš s kroupami,
recept na valašský kontrabáš,
valassky brambory kroupy,
valašské recepty,
recept valašský kontrabaš,
valašské kroupy s houbami název,
horka cerna pohanka,
valašske jidlo z brambor a krup,
valašsko recepty,
jedlo kontrabaš,
valašský kontrabáš z ječných krup,
valašské brambory s pohankou a uzeným,
valasse orechy v karamelu recept,
valašské brambory s pohankou,
kontrabaš jedlo
Suroviny:
brambory,
pohanka,
bůček uzený,
cibule,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř
Komentáře (17)