Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek à la Jean z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEwr
Moje poznámka
Lilek à la Jean z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEwr
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Slavista62 před 1 hodinou
Kuře na paprice
Aztec před 5 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 7 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 8 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 8 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 8 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 8 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 9 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 10 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 10 hodinami
Tématické fráze:
lilek v remosce,
lilek à la jean,
pečený lilek s rajčaty remoska,
olivovakucharka,
lilek v remosce,
zapečený lilek s ciabatou,
zapečený lilek v remosce,
recept z lilku,
lilek la,
zapečený lilek v v remosce,
lilek v v remosce,
buchty z lilku,
lilek a¨la jean,
lilek jean,
webgarden.cz olivovakucharka,
olivovakucharka.cz,
lilek
Suroviny:
lilek,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
tymián čerstvý
Komentáře (10)
hosta: díky, Jituš, je vidět, že je nás opravdu hodně příznivců této jednoduché a fantastické dobroty.