Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 023 kJ / 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,54 g |
Tuky | 78,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 877 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 6,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený mangold se sýrem ( v remosce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4JPV
Moje poznámka
Zapečený mangold se sýrem ( v remosce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4JPV
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 6 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 7 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 8 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 8 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 11 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 12 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
zapečené mangoldové řapíky,
zapeceny mangold,
mangold zapečený,
zapecene rapiky mangoldu,
mangold s mozzarelou,
řapíky z mangoldu recepty,
mangoldové řapíky zapečené,
řapíky mangoldu zapečené,
mangoldove zapečené brambory,
zapečená brokolice a sýrem v remosce,
zapečená zelenina v remosce,
mangold se sýrem,
mangold řapík,
mangold-zapečené řapíky,
zapékaný mangold,
zapečený mangold s vejci,
mangold zapečený s vejci
Suroviny:
mangoldové řapíky,
sýr mozzarella,
vejce,
sůl,
pepř,
olej olivový,
koření na bylinkové máslo
Komentáře (1)