Špenátový salát se zastřeným vejcem na schwarzwaldské šunce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 411 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,02 g |
Tuky | 26,92 g |
Vláknina | 2,46 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 11,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátový salát se zastřeným vejcem na schwarzwaldské šunce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9VW
Moje poznámka
Špenátový salát se zastřeným vejcem na schwarzwaldské šunce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9VW
Nejnovější recepty
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 3 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 5 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 5 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 6 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Paštičky s lososovou pomazánkou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 2 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 2 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 4 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 4 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 5 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 7 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 8 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 10 hodinami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit zastřené vejce,
salát se špenátem a vejcem,
salat s vejcem a špenátem,
schwarzwaldská šunka salat,
zastreny vejce,
salát se ztraceným vejcem a tatarkou,
jak dlouho varit zastreny vejce,
zastřené vejce jak dlouho vařit,
salat se spenatem a varenymi vejci,
recepty ze schwarzwaldské šunky,
salát se špenátem,
schwarzwaldské,
salát z červené řepy + šunka,
salát se špenátem vejcem
Suroviny:
špenát baby,
řepa červená,
šunka schwarzwaldská,
vejce,
semínka sezamová,
řeřicha,
ocet,
olej olivový extra virgin,
šťáva citronová,
sirup javorový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)
Si myslím, že čím vyšší hladina, tím lépe
http://www.toprecepty.cz/recept/40008-ztracena-zas...