Špenátový salát se zastřeným vejcem na schwarzwaldské šunce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 411 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,02 g |
Tuky | 26,92 g |
Vláknina | 2,46 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 11,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátový salát se zastřeným vejcem na schwarzwaldské šunce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9VW
Moje poznámka
Špenátový salát se zastřeným vejcem na schwarzwaldské šunce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9VW
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 1 hodinou
Čalamáda
Přidáno před 2 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 3 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 19 hodinami
Kančí nudličky
Přidáno před 19 hodinami
Nakládaný křen
Přidáno 12. 9. 2025 15:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový protlak
douver před 1 hodinou
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 2 hodinami
Štrúdl z pomazánkového másla
Picik před 2 hodinami
Cuketové Míša řezy
Beruna před 3 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Ilack před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Bertas před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Cecilka21 před 5 hodinami
Nejlepší špenát
Ellen1 před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit zastřené vejce,
salát se špenátem a vejcem,
salat s vejcem a špenátem,
schwarzwaldská šunka salat,
zastreny vejce,
salát se ztraceným vejcem a tatarkou,
jak dlouho varit zastreny vejce,
zastřené vejce jak dlouho vařit,
salat se spenatem a varenymi vejci,
recepty ze schwarzwaldské šunky,
salát se špenátem,
schwarzwaldské,
salát z červené řepy + šunka,
salát se špenátem vejcem
Suroviny:
špenát baby,
řepa červená,
šunka schwarzwaldská,
vejce,
semínka sezamová,
řeřicha,
ocet,
olej olivový extra virgin,
šťáva citronová,
sirup javorový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)
Si myslím, že čím vyšší hladina, tím lépe
http://www.toprecepty.cz/recept/40008-ztracena-zas...