Špenátový salát se zastřeným vejcem na schwarzwaldské šunce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 411 kJ / 337 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,02 g |
| Tuky | 26,92 g |
| Vláknina | 2,46 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 154 mg |
| Sůl | 0,39 g |
| Sacharidy | 11,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátový salát se zastřeným vejcem na schwarzwaldské šunce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9VW
Moje poznámka
Špenátový salát se zastřeným vejcem na schwarzwaldské šunce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9VW
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 12 hodinami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 15 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 15 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 16 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno 27. 11. 2025 21:43:40
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno 27. 11. 2025 16:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Burisonové kuličky
JanaEly před 1 hodinou
Lehký krém z mascarpone a šlehačky
LuckaFuit před 3 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
KristinaB53 před 3 hodinami
Zelný salát s pomerančem
Limek před 5 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Rennna před 5 hodinami
Dýňový koláč
[email protected] před 7 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
magdalenka před 7 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 9 hodinami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
lecho před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit zastřené vejce,
salát se špenátem a vejcem,
salat s vejcem a špenátem,
schwarzwaldská šunka salat,
zastreny vejce,
salát se ztraceným vejcem a tatarkou,
jak dlouho varit zastreny vejce,
zastřené vejce jak dlouho vařit,
salat se spenatem a varenymi vejci,
recepty ze schwarzwaldské šunky,
salát se špenátem,
schwarzwaldské,
salát z červené řepy + šunka,
salát se špenátem vejcem
Suroviny:
špenát baby,
řepa červená,
šunka schwarzwaldská,
vejce,
semínka sezamová,
řeřicha,
ocet,
olej olivový extra virgin,
šťáva citronová,
sirup javorový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)
Si myslím, že čím vyšší hladina, tím lépe
http://www.toprecepty.cz/recept/40008-ztracena-zas...