Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 048 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,93 g |
Tuky | 20,52 g |
Vláknina | 18,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 567 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 35,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlíva ústřičná na víně s celerovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2EwN
Moje poznámka
Hlíva ústřičná na víně s celerovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2EwN
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 18 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 18 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Housky nebo rohlíky
Ilunka před 1 minutou
Pečená švestková povidla
Pajuse před 43 minutami
Asijský salát s rýžovými nudlemi
TondaJ před 1 hodinou
Zdravé banánové palačinky ze dvou ingrediencí
Miloslavasejkorova před 1 hodinou
Chutné vafle
olivkao2015 před 1 hodinou
Masové koule na žampionech
Ellinnka1 před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Hypnos před 3 hodinami
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 4 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 5 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 5 hodinami
Tématické fráze:
hlíva na víně,
hlíva ústřičná na víně,
hlíva ústřičná na červeném víně,
hlíva ústřičná recepty s červeným víno,
zdrave celerové pyré,
hlíva ustričná recept,
recept celerové pyré,
porkové pyré,
hlíva ústřičná recept vino,
hlíva na črveném víně,
hlíva ustřična s celererm,
celerovo porkové pyré,
recepty celerové pyré,
hlíva na bílém víně se smetamou,
sirup z hlívy ústřičné,
pecena hliva ustricna na cervenem vine,
seitan na červeném víně,
zdravé recepty z hlívy ústřičné,
hlíva ústřičná na kmíně,
celerovy sirup
Suroviny:
hlíva ústřičná,
víno červené suché,
cibule červená,
česnek,
sirup javorový,
olej,
kmín mletý,
sůl,
pepř mletý,
seitan,
pórek,
celer,
máslo,
smetana sojová,
sůl
Komentáře (1)