Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 562 kJ / 2 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,65 g |
Tuky | 5,90 g |
Vláknina | 24,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 151 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 506,37 g |
Postup přípravy
Pečte 30 - 40 minut a před vyndáním z formy nechte nejméně 15 minut chladnout.
Zveřejněno 13. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný koláč s pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRM7
Moje poznámka
Jablečný koláč s pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRM7
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 15 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 17 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Větrníky - habáni
wimra před 57 minutami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
chodura.bronislav před 1 hodinou
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 8 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 11 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 11 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 12 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 12 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 13 hodinami
Tématické fráze:
jablečný koláč,
kolač z jablečného pyré,
koláč s jablkovým pyré,
koláč s jablkovým pyré,
koláč s jablky,
jablečný koláč s jablky,
koláč z pyré,
jemny kolac s jablkovym pyre,
kolac z jablek pire sk,
kolac z jablek pire,
dort z jablečného pyré,
jablecne pyre dort,
recept na jablečný koláč,
jablecny pyre,
jablečný koláč neslazený,
jablečný koláč recept,
kolac s jablecneho pyre,
dort jablecne pyre,
koláč z jablkového pyré,
kolac jablecne pire
Suroviny:
jablko,
máslo rostlinné,
cukr,
přesnídávka jablečná,
mléko mandlové,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr hnědý,
skořice,
zázvor
Komentáře (1)