Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové v mrkvi (podle Romana Vaňka)

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 45 min

55 min (10 min příprava + 45 min tepelná úprava)

16. 9. 2015 12:27

Suroviny

Porce: 4 - 6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie7 487 kJ / 1 789 kcal
Bílkoviny170,90 g
Tuky89,50 g
Vláknina16,40 g
Cholesterol 673 mg
Sodík 740 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy68,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mé další recepty najdete na http://www.chute-sveta.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové v mrkvi vaněk veprove v mrkvi dušená mrkev podle vaňka vepřové na mrkvi vaněk vepřové maso v mrkvi podle vańka vepřové v mrkvi roman vaněk maso v mrkvi vanek roman vanek veprove mrkvi recept vepřové maso v mrkvi vaněk roman vaněk vepřové na mrkvi vepřová plec s mrkví vaněk vepřové maso s mrkvi vanek plec na mrkvi vaněk veprove medailonky s mrkvi vepřové maso podle vaňka váněk vepřová kýta mrkev podle vaňka veprove s mrkvi vanek vepřové maso na mrkvi vaněk vepřové v mrkvi top recepty

Suroviny: plec vepřová, mrkev, cibule, máslo, vývar kuřecí, mouka hladká, ořech muškátový, sůl, pepř, cukr krupice, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Vepřové v mrkvi (podle Romana Vaňka)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rnZp