Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 509 kJ / 1 795 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,54 g |
| Tuky | 112,08 g |
| Vláknina | 13,11 g |
| Cholesterol | 328 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,73 g |
| Sacharidy | 37,05 g |
Postup přípravy
Na talíř podáváme omáčku, špíz s bramborem a špíz s masem.
Zveřejněno 27. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s bramborovým špízem a houbovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2rA
Moje poznámka
Vepřová panenka s bramborovým špízem a houbovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2rA
Nejnovější recepty
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 20 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 22 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno 17. 12. 2025 09:21:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 43 minutami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 1 hodinou
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 1 hodinou
Klášterské řezy
Anickamanicka před 2 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 3 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 9 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 13 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 14 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 14 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka,
vepřová panenka recept,
vepřová panenka recepty,
preliv na vepřovou panenku,
recepty z vepřové panenky,
naložená vepřová panenka,
houbovy přeliv,
houbový přeliv na maso,
recept panenka,
recepty na vepřovou panenku,
recept na vepřovou panenku,
veprova panenka s prelivem,
maso s houbovým přelivem,
vepřové panenky,
vepřová panenka v houbovém kabátku,
špíz z vepřové panenky,
veprove kotlety houbovym s přelivem,
smetanovo houbovy přeliv,
vepřové panenka recept,
co s veprove panenky
Suroviny:
panenka vepřová,
rozmarýn,
tymián,
cibule,
pepř čtyř barev,
cibule šalotka,
česnek,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
brambory,
slanina,
smetana,
koření houbová variace,
víno,
hořčice dijonská,
vývar hovězí
Komentáře (7)
Vypadá to výborně.
Čím zahustíme ? 2 dcl vína je v surovinách, 2 dcl vývaru jen v postupu - omáčky je celkem docela dost - zahustíme moukou ? Nějak se v tom receptu ztrácím