Ratatouille a vepřové maso

Drahos z kamene Kuchař: Drahos z kamene

Doba přípravy: 20 4 porce Vepřové maso 3 názory

Suroviny

1 kg vepřového masa
lilek
cibule
paprika
česnek
cuketa
bobkový list
tymián
pepř
olivový olej
brambory
bazalka
rajčata
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Všechnu zeleninu nakrájíme na přibližně stejně velké díly, česnek na plátky. Nejprve rozpálíme na pánvi olej a opečeme cibuli, kterou nakrájíme na kolečka a pěkně dohněda. Vyjmeme do připravené misky.

  2. Teď restujeme papriku, lilek, cuketu. Nakonec přidáme na pánev nakrájená rajčata a vrátíme tam osmaženou cibuli.

  3. Pak přihodíme česnek, posypeme bylinkami, osolíme a opeříme a přidáme bobkový list. Promícháme a dusíme. Zelenina musí zůstat na zkus křupavá, nesmíme ji rozvařit.

  4. Na vedlejší rozpálenou pánvičku položíme osolené a opepřené maso, opečeme z každé strany 5 minut. Podáváme z opečenými bramborami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 38 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ratatouille a vepřové maso

Tématické fráze: ratatouille s masem vepřové maso recepty vepřové plátky s ratatouille vepřové maso na kámen ratatouille s vepřovým masem zelenina ratatouille s masem vepřové maso s ratatoulle vepřový plátek ratatulle ratatouille s masem recept ratatouille s vepřového masa recepty z vepřového masa francouzské vepřové ratatouille ratatouille recept s vepřovým masem veprove maso cuketa lilek ratatouille z vepřového masa vepřové plátky na ratattouile vepřové maso dily

Zapomněl/a jsem heslo