Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 522 kJ / 603 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,82 g |
Tuky | 28,60 g |
Vláknina | 5,94 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 22,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené játrové knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nj0W
Moje poznámka
Smažené játrové knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nj0W
Nejnovější recepty
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 59 minutami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 1 hodinou
Patizonové placičky s rajčatovým salátem
Přidáno před 1 hodinou
Makovec bez vajec s ostružinami
Přidáno před 2 hodinami
Zavařený základ na lečo
Přidáno před 2 hodinami
Jemně pikantní papriky
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 2 minutami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 8 minutami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 2 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 13 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 15 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 15 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 16 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 16 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 17 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 18 hodinami
Tématické fráze:
játrové knedlíčky recept,
polévkové játrové knedlíčky ve slanině,
smažené játrové,
játrové kuličky,
játrové knedlíčky smaženky,
smažené sýrové knedlíčky do polévky,
smažené kuřecí knedlíčky do polévky,
jatrovy kuličky,
smazene jatrova kulicky,
játrové knedlíčky s cibulkou,
smažené játrové kuličky,
knedlíčky z játrového sýra,
játrové knedlíčky se smaženou cibulkou,
játrové kuličky smazene
Suroviny:
játra drůbeží,
česnek,
vejce,
majoránka sušená,
sůl,
pepř,
prášek do pečiva,
strouhanka,
olej
Komentáře (3)