Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vegan salát (i pro nevegany)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

studiolinie

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Dýni nakrájíme na malé kostičky, zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme a v předehřáté troubě pečeme asi 15 minut při 180 °C. Krok 2: Tempeth pár hodin před přípravou nakrájíme na plátky a naložíme do marinády z olivového oleje a sojové omáčky. Poté osmažíme a na papírové utěrce necháme osušit. Krok 3: V míse si smícháme drobně nasekané červené zelí, natrhaný salát polníček, hrst vlašských ořechů, chia semínka, vychladlou pečenou dýni a tempeth. Krok 4: Zálivka: olivový olej, balzamikový ocet, sůl, pepř a med (můžeme nahradit cukrem).

Zveřejněno 14. 3. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vegan salát (i pro nevegany)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vvRm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vegan salát (i pro nevegany)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vvRm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
salát pro vegany, zálivka na salát vegan, vegan salát, vegan vlašský salát recept, vegan zalivka na salat, vegan saláty, vegan salat recepty, vlassky salat vegan recept, vegan vlašský salát, vlašský salát vegany, vegan salát recept, recept s tempethem, recepty pro vegany salát, zalivka pro vegany na salat, recept na vegan salaty, domácí vegan vlašský salát, saláty pro vegany, saláty při vegany, vegan recepty, vlassky salat ve

Suroviny:
dýně hokkaido, zelí červené, polníček, ořechy vlašské, semínka chia, olej olivový, omáčka sojová, ocet balsamiko, sůl mořská, pepř, med, olej olivový

Přidat fotografie receptu