Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 870 kJ / 5 944 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,03 g |
| Tuky | 264,06 g |
| Vláknina | 24,90 g |
| Cholesterol | 596 mg |
| Sodík | 7,09 g |
| Sůl | 1,12 g |
| Sacharidy | 793,41 g |
Postup přípravy
Krok 1: Korpus:
Vše smícháme a dáme do vymazané formy. Pečeme cca 40 minut Krok 2: Mascarpone krém do dortu:
Smetanu vyšleháme se ztužovačem. Přidáme mascarpone a dosladíme dle chuti. Krok 3: Máslový krém:
Uvaříme puding z vody a pudingu. V ještě horkém pudingu rozpustíme čokoládu a necháme vychladnout. Vyšleháme máslo s cukry a přidáme pudingovou hmotu. Krok 4: Burisonová hmota:
Bonbony marschmellow dáme v plastové misce na 30 vteřin do mikrovlnky. Přidáme burisony a smícháme. Pokud se na lepí na ruce, stačí ruce namočit studenou vodou. Z této hmoty vytvoříme požadovaný tvar. Dále dotvarujeme máslovým krémem a potáhneme potahovou hmotou. Dozdobíme.
Vše smícháme a dáme do vymazané formy. Pečeme cca 40 minut Krok 2: Mascarpone krém do dortu:
Smetanu vyšleháme se ztužovačem. Přidáme mascarpone a dosladíme dle chuti. Krok 3: Máslový krém:
Uvaříme puding z vody a pudingu. V ještě horkém pudingu rozpustíme čokoládu a necháme vychladnout. Vyšleháme máslo s cukry a přidáme pudingovou hmotu. Krok 4: Burisonová hmota:
Bonbony marschmellow dáme v plastové misce na 30 vteřin do mikrovlnky. Přidáme burisony a smícháme. Pokud se na lepí na ruce, stačí ruce namočit studenou vodou. Z této hmoty vytvoříme požadovaný tvar. Dále dotvarujeme máslovým krémem a potáhneme potahovou hmotou. Dozdobíme.
Zveřejněno 25. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort s Burákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlXz
Moje poznámka
Dort s Burákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlXz
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 9 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 11 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 12 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 4 minutami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 2 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 2 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 2 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 3 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 3 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 4 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 5 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 5 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 6 hodinami
Tématické fráze:
krém na obmazání dortu,
hmota na dort z burizonu,
burisonova hmota na dort recept,
dort s marschmellow,
krém do dortu z mascarpone pod potahovou hmotu,
dort z burizonu,
dort z bonbonů s překvapením,
puding s mascarpone,
burizony a marschmallow,
marschmallow krem,
mascarpone krém a potahova hmota
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
soda jedlá,
kakao,
vejce,
olej,
kefír,
smetana ke šlehání,
smeta-fix,
mascarpone,
cukr,
voda,
pudink vanilkový,
čokoláda bílá,
máslo,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
jahody čerstvé,
marshmallow bonbóny,
smartflex
Komentáře (3)