Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 870 kJ / 5 944 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,03 g |
Tuky | 264,06 g |
Vláknina | 24,90 g |
Cholesterol | 596 mg |
Sodík | 7,09 g |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 793,41 g |
Postup přípravy
Krok 1: Korpus:
Vše smícháme a dáme do vymazané formy. Pečeme cca 40 minut Krok 2: Mascarpone krém do dortu:
Smetanu vyšleháme se ztužovačem. Přidáme mascarpone a dosladíme dle chuti. Krok 3: Máslový krém:
Uvaříme puding z vody a pudingu. V ještě horkém pudingu rozpustíme čokoládu a necháme vychladnout. Vyšleháme máslo s cukry a přidáme pudingovou hmotu. Krok 4: Burisonová hmota:
Bonbony marschmellow dáme v plastové misce na 30 vteřin do mikrovlnky. Přidáme burisony a smícháme. Pokud se na lepí na ruce, stačí ruce namočit studenou vodou. Z této hmoty vytvoříme požadovaný tvar. Dále dotvarujeme máslovým krémem a potáhneme potahovou hmotou. Dozdobíme.
Vše smícháme a dáme do vymazané formy. Pečeme cca 40 minut Krok 2: Mascarpone krém do dortu:
Smetanu vyšleháme se ztužovačem. Přidáme mascarpone a dosladíme dle chuti. Krok 3: Máslový krém:
Uvaříme puding z vody a pudingu. V ještě horkém pudingu rozpustíme čokoládu a necháme vychladnout. Vyšleháme máslo s cukry a přidáme pudingovou hmotu. Krok 4: Burisonová hmota:
Bonbony marschmellow dáme v plastové misce na 30 vteřin do mikrovlnky. Přidáme burisony a smícháme. Pokud se na lepí na ruce, stačí ruce namočit studenou vodou. Z této hmoty vytvoříme požadovaný tvar. Dále dotvarujeme máslovým krémem a potáhneme potahovou hmotou. Dozdobíme.
Zveřejněno 25. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort s Burákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlXz
Moje poznámka
Dort s Burákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlXz
Nejnovější recepty
Zapékané pirohy
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 5 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 10 minutami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 27 minutami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 48 minutami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 50 minutami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 1 hodinou
Ovocný jogurťák
danila před 2 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 3 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 3 hodinami
Tématické fráze:
krém na obmazání dortu,
hmota na dort z burizonu,
burisonova hmota na dort recept,
dort s marschmellow,
krém do dortu z mascarpone pod potahovou hmotu,
dort z burizonu,
dort z bonbonů s překvapením,
puding s mascarpone,
burizony a marschmallow,
marschmallow krem,
mascarpone krém a potahova hmota
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
soda jedlá,
kakao,
vejce,
olej,
kefír,
smetana ke šlehání,
smeta-fix,
mascarpone,
cukr,
voda,
pudink vanilkový,
čokoláda bílá,
máslo,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
jahody čerstvé,
marshmallow bonbóny,
smartflex
Komentáře (2)