Pikantní hovězí závitky na zeleninovém leču
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 449 kJ / 1 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,48 g |
Tuky | 162,58 g |
Vláknina | 27,10 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,31 g |
Sacharidy | 46,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
(tato vychytávka je podle TV prima - podle Zdenka Pohlreicha).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2016 06:56
hosta: Do pánve se smaženou cibulkou přidáš jen asi dvě lžíce vody(bez vývaru), zamícháš a hned necháš všechnu vodu vypařit. Všechna cibulka tak bude stejně hnědá. A pak můžeš na ní restovat i maso, protože voda už tam není.
17. 8. 2016 06:42
Ivace64: můžeš mi, prosím, napsat název pořadu s Pohlreichem, o kterém píšeš (popř.link na něj)? Mám ho ráda, ráda se kouknu a poučím. Díky
16. 8. 2016 22:52
hosta: mám to podle videa, tak, jak to Zdenda říkal.. proto jsem si toho všimla i já.. dělám jindy jinak, ale toto je od něj převzaté, když byl v jedné kuchyni. Psala jsem v závorce ( vývarem) neboť já měla tentoktáte Knorr.
16. 8. 2016 22:43
Ivace64: o výsledné chuti nepochybuji, jen myslím, že ve vývaru asi nejde restovat, restuje se na tuku - a že by ZP používal Knorr bujon? Pokud podlitou cibuli vydusíš ZNOVU na tuk (píšeš "vydusil se nám tuk"), tak možná, ale z receptu to moc nevyplývá
16. 8. 2016 22:12
hosta:
Takto jsem to dělala podle Zdenka Pohlreicha, zámerně jsem to zkusila doslova podle něj, natočila jsem si jeho pořad s hovězím masem, vše dělal s vývarem a tak jsem to začala takto dělat i já. No a osvědčilo se
Takto jsem to dělala podle Zdenka Pohlreicha, zámerně jsem to zkusila doslova podle něj, natočila jsem si jeho pořad s hovězím masem, vše dělal s vývarem a tak jsem to začala takto dělat i já. No a osvědčilo se
16. 8. 2016 22:08
Nějak asi špatně rozumím tomu, jak se orestují ptáčky na cibuli, podlité bujonem rozmíchaným ve vodě
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 4 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 15 sekundami
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 24 minutami
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 1 hodinou
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 2 hodinami
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 3 hodinami
Vepřové výpečky II
kulisek uvařil před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Ivca78 uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: hovězí závitky podle šéfkuchařů hovězí na leču hovezi s lecem hovězí plátky na leču hovezi maso na lecu závitky s lečem hovězí na na leču hovězí závitky hovězí v leču hovězí maso v leču pikantní hovězí na zelenině zeleninové leco s hovězího masa hovězí maso s lečem lečo s hovězím masem hovězí lečo hovězí maso na zeleninové lecu hovězí přední se zeleninovým lečem hovězí s lečem hovězí plátky s lečem recepty.hovězí na leču
Suroviny: hovězí zadní, slanina váhalova, lečo, vejce, okurky sterilované, šunka zauzená, špek, pepř barevný mletý, paprika sušená uzená, sůl, hořčice dijonská, cibule, vývar
Pikantní hovězí závitky na zeleninovém leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zwn2
21 názorů