Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní hovězí závitky na zeleninovém leču

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 8. 2016 21:57

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 449 kJ / 1 780 kcal
Bílkoviny22,48 g
Tuky162,58 g
Vláknina27,10 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 6,55 g
Sůl16,31 g
Sacharidy46,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

(tato vychytávka je podle TV prima - podle Zdenka Pohlreicha).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MajaV

17. 8. 2016 06:56

hosta: Do pánve se smaženou cibulkou přidáš jen asi dvě lžíce vody(bez vývaru), zamícháš a hned necháš všechnu vodu vypařit. Všechna cibulka tak bude stejně hnědá. A pak můžeš na ní restovat i maso, protože voda už tam není.

cathleen cathleen (moderátorka)

17. 8. 2016 06:42

Ivace64: můžeš mi, prosím, napsat název pořadu s Pohlreichem, o kterém píšeš (popř.link na něj)? Mám ho ráda, ráda se kouknu a poučím. Díky:-K

Ivace64 Ivace64

16. 8. 2016 22:52

hosta: mám to podle videa, tak, jak to Zdenda říkal.. proto jsem si toho všimla i já..:-) dělám jindy jinak, ale toto je od něj převzaté:-), když byl v jedné kuchyni. Psala jsem v závorce ( vývarem) neboť já měla tentoktáte Knorr.:-)

hosta hosta

16. 8. 2016 22:43

Ivace64: o výsledné chuti nepochybuji, jen myslím, že ve vývaru asi nejde restovat, restuje se na tuku - a že by ZP používal Knorr bujon? Pokud podlitou cibuli vydusíš ZNOVU na tuk (píšeš "vydusil se nám tuk"), tak možná, ale z receptu to moc nevyplývá;-)

Ivace64 Ivace64

16. 8. 2016 22:12

hosta:
Takto jsem to dělala podle Zdenka Pohlreicha, zámerně jsem to zkusila doslova podle něj, natočila jsem si jeho pořad s hovězím masem, vše dělal s vývarem a tak jsem to začala takto dělat i já. No a osvědčilo se:-)

hosta hosta

16. 8. 2016 22:08

Nějak asi špatně rozumím tomu, jak se orestují ptáčky na cibuli, podlité bujonem rozmíchaným ve vodě:-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí závitky podle šéfkuchařů hovězí na leču hovezi s lecem hovězí plátky na leču hovezi maso na lecu závitky s lečem hovězí na na leču hovězí závitky hovězí v leču hovězí maso v leču pikantní hovězí na zelenině zeleninové leco s hovězího masa hovězí maso s lečem lečo s hovězím masem hovězí lečo hovězí maso na zeleninové lecu hovězí přední se zeleninovým lečem hovězí s lečem hovězí plátky s lečem recepty.hovězí na leču

Suroviny: hovězí zadní, slanina váhalova, lečo, vejce, okurky sterilované, šunka zauzená, špek, pepř barevný mletý, paprika sušená uzená, sůl, hořčice dijonská, cibule, vývar

TopRecepty.cz

Pikantní hovězí závitky na zeleninovém leču

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zwn2