Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 520 kJ / 1 797 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,27 g |
Tuky | 87,76 g |
Vláknina | 16,24 g |
Cholesterol | 624 mg |
Sodík | 623 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 37,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0KE
Moje poznámka
Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0KE
Nejnovější recepty
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený holandský řízek
Přidáno před 12 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 19 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
marie1eagle před 12 minutami
Výborná fazolová polévka
Bigharvik před 21 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Magic111 před 21 minutami
Rychlá rajská polévka
Petulice před 1 hodinou
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
IBera před 1 hodinou
Králík v marinádě
Kaatrin před 1 hodinou
Rychlá kefírová bublanina se švestkami
Petulice před 1 hodinou
Špízy s marinovaným masem
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
Petule123 před 3 hodinami
Větrníky - habáni
wimra před 4 hodinami
Tématické fráze:
jehneci kyta na vine,
jehnecí kýta na rozmarýnu,
jehněčí na víně,
jehněčí na červeném víně,
jehněčí kýta na červeném víně,
jak připravit jehněčí kýtu,
jehněčí kýta recept,
jehněčí kýta nejlepší recept,
jehněčí kýta,
jehněčí kýta se špenátem,
jehnečí na na červeném víně,
jehneci maso na červeném víně,
jehněčí kýta na pánvi,
pečené jehněčí maso na víně,
jehnečí kýta nejlepší recepty,
marinovana jehneci kyta,
priprava jehneci kyty,
recept na jehněčí na rozmarýnu,
jehneci gulas na vine,
jehnecí maso na červeném vínu
Suroviny:
kýta jehněčí,
česnek,
rozmarýn,
cibule,
olej,
víno červené,
vývar,
bobkový list
Komentáře (3)