Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 520 kJ / 1 797 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,27 g |
Tuky | 87,76 g |
Vláknina | 16,24 g |
Cholesterol | 624 mg |
Sodík | 623 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 37,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0KE
Moje poznámka
Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0KE
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 2 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 5 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 5 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 6 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 7 hodinami
Tématické fráze:
jehneci kyta na vine,
jehnecí kýta na rozmarýnu,
jehněčí na víně,
jehněčí na červeném víně,
jehněčí kýta na červeném víně,
jak připravit jehněčí kýtu,
jehněčí kýta recept,
jehněčí kýta nejlepší recept,
jehněčí kýta,
jehněčí kýta se špenátem,
jehnečí na na červeném víně,
jehneci maso na červeném víně,
jehněčí kýta na pánvi,
pečené jehněčí maso na víně,
jehnečí kýta nejlepší recepty,
marinovana jehneci kyta,
priprava jehneci kyty,
recept na jehněčí na rozmarýnu,
jehneci gulas na vine,
jehnecí maso na červeném vínu
Suroviny:
kýta jehněčí,
česnek,
rozmarýn,
cibule,
olej,
víno červené,
vývar,
bobkový list
Komentáře (2)