Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 520 kJ / 1 797 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,27 g |
Tuky | 87,76 g |
Vláknina | 16,24 g |
Cholesterol | 624 mg |
Sodík | 623 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 37,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0KE
Moje poznámka
Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0KE
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 57 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 2 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 5 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
jehneci kyta na vine,
jehnecí kýta na rozmarýnu,
jehněčí na víně,
jehněčí na červeném víně,
jehněčí kýta na červeném víně,
jak připravit jehněčí kýtu,
jehněčí kýta recept,
jehněčí kýta nejlepší recept,
jehněčí kýta,
jehněčí kýta se špenátem,
jehnečí na na červeném víně,
jehneci maso na červeném víně,
jehněčí kýta na pánvi,
pečené jehněčí maso na víně,
jehnečí kýta nejlepší recepty,
marinovana jehneci kyta,
priprava jehneci kyty,
recept na jehněčí na rozmarýnu,
jehneci gulas na vine,
jehnecí maso na červeném vínu
Suroviny:
kýta jehněčí,
česnek,
rozmarýn,
cibule,
olej,
víno červené,
vývar,
bobkový list
Komentáře (3)