Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 803 kJ / 909 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,23 g |
| Tuky | 68,05 g |
| Vláknina | 14,51 g |
| Cholesterol | 202 mg |
| Sodík | 2,19 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 41,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásový guláš naruby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rmv
Moje poznámka
Klobásový guláš naruby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rmv
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 10 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 31 minutami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 22 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 11 minutami
Bílkový chlebíček
Jajav před 1 hodinou
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 2 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 3 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 3 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 3 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 5 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 10 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 15 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 16 hodinami
Tématické fráze:
klobáskovy gulas,
klobáskový guláš recept,
guláš ze salámu,
gulas z toceneho salamu,
klobasoby guláš recept,
klobaskovy guláš recepty,
salámový guláš,
kolobasovy guláš recept,
brgulaš,
maďarska čabajka jako guláš,
pravý kotlíkový guláš,
klobásový bramborový gulas,
klobáskový kotlíky,
recept na klobaskovy gulas,
klobáskovýguláš,
recepty naruby,
volební guláš recept,
klobásový guláš s brambory recept,
salamovy gulas,
klobáskový guláš speciality
Suroviny:
salám točený maďarský,
cibule,
mouka,
sádlo,
paprika sušená sladká,
pyré rajčatové,
česnek,
mrkev,
brambory,
pepř,
majoránka,
voda
Komentáře (14)
TvojeTaro, není to sice volební guláš, ale jestli přidáš ještě alespoň jeden brambor, tak Ti dám svůj hlas
A v souvislosti s debatou o točených salámech se přidávám na volební stranu JehoTary - "Maďarský točený" se opravdu vyskytuje i v naší Bille, a to je, prosím, dálný východ naší vlasti
Hlas ode mne do Tvé volební urny přibyl i tak a to zejména proto, že půvab tohoto receptu IMHO spočívá v tom, že se mouce (zasmážce) nemůže stát, že by se neprovařila
Jako další zdařilou finesu vidím v tom, že mezi vsypáním papriky a dalším úpravou směs minutu odpočívá (tedy vyjma míchání) (velmi důležitý parametr)
No a konečně "točený", "tvorba názvosloví produktů nejen masného průmyslu" a další finty za účelem zmatení spotřebitelů - to by si zasloužilo vlastní zvláštní speciální kapitolu třeba pod názvem "Rozkrytí marketingových úskoků"