Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 803 kJ / 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,23 g |
Tuky | 68,05 g |
Vláknina | 14,51 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 41,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásový guláš naruby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rmv
Moje poznámka
Klobásový guláš naruby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rmv
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 13 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 16 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 10 minutami
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 32 minutami
Lehký cottage salát
Fitulka před 38 minutami
Bublanina II
dejvi01 před 47 minutami
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 49 minutami
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 2 hodinami
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 2 hodinami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 3 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 16 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 16 hodinami
Tématické fráze:
klobáskovy gulas,
klobáskový guláš recept,
guláš ze salámu,
gulas z toceneho salamu,
klobasoby guláš recept,
klobaskovy guláš recepty,
salámový guláš,
kolobasovy guláš recept,
brgulaš,
maďarska čabajka jako guláš,
pravý kotlíkový guláš,
klobásový bramborový gulas,
klobáskový kotlíky,
recept na klobaskovy gulas,
klobáskovýguláš,
recepty naruby,
volební guláš recept,
klobásový guláš s brambory recept,
salamovy gulas,
klobáskový guláš speciality
Suroviny:
salám točený maďarský,
cibule,
mouka,
sádlo,
paprika sušená sladká,
pyré rajčatové,
česnek,
mrkev,
brambory,
pepř,
majoránka,
voda
Komentáře (14)
TvojeTaro, není to sice volební guláš, ale jestli přidáš ještě alespoň jeden brambor, tak Ti dám svůj hlas
A v souvislosti s debatou o točených salámech se přidávám na volební stranu JehoTary - "Maďarský točený" se opravdu vyskytuje i v naší Bille, a to je, prosím, dálný východ naší vlasti
Hlas ode mne do Tvé volební urny přibyl i tak a to zejména proto, že půvab tohoto receptu IMHO spočívá v tom, že se mouce (zasmážce) nemůže stát, že by se neprovařila
Jako další zdařilou finesu vidím v tom, že mezi vsypáním papriky a dalším úpravou směs minutu odpočívá (tedy vyjma míchání) (velmi důležitý parametr)
No a konečně "točený", "tvorba názvosloví produktů nejen masného průmyslu" a další finty za účelem zmatení spotřebitelů - to by si zasloužilo vlastní zvláštní speciální kapitolu třeba pod názvem "Rozkrytí marketingových úskoků"