Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 544 kJ / 1 086 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,36 g |
Tuky | 90,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 868 mg |
Sodík | 4,45 g |
Sůl | 10,42 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uzeninu pokrájíme na proužky cca 3,5 - 4 cm. Obalíme v hladké mouce s uzenou paprikou, ve vejcích a podrcených slaných tyčinkách.
Krok 2: Smažíme dozlatova v hluboké pánvi nebo na plechu s pečícím papírem.
Kuchyňskou utěrkou odsajeme přebytečný tuk. Krok 3: Podáváme s bramborami nebo s hranolky.
Kuchyňskou utěrkou odsajeme přebytečný tuk. Krok 3: Podáváme s bramborami nebo s hranolky.
Zveřejněno 12. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studentský řízek smažený v křupavých drcených tyčinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vz75
Moje poznámka
Studentský řízek smažený v křupavých drcených tyčinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vz75
Nejnovější recepty
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 1 hodinou
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 1 hodinou
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 1 hodinou
Steaky z kapra
Přidáno před 2 hodinami
Domácí brusinková granola
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
Bea před 28 minutami
Slunečnicové sušenky
Janicee před 49 minutami
Hokkaido s kuřecím, chilli a kurkumou
Radka61 před 1 hodinou
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 13 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 14 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 15 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 16 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 16 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
studentsky řízek,
smažený gothaj,
studentsky řízek recept,
smažený gotgaj,
smažený gothai,
smažený godhaj,
studensky rizek,
recept studentský řízek,
recept smažené řízky,
studenstky rizek,
drcené tycinky,
smažený studetsky řízek,
bagetky s rizkem,
smažené řízky extra křupavé,
gothaj smažený,
recky smazeny syrove tycinky
Suroviny:
salám měkký,
vejce,
mouka hladká,
paprika sušená uzená,
tyčinky slané
Komentáře (8)
Jj, my tomu říkali smažený salám, či salám jako řízek
No, koukám, že jste ráčil (i u jiných receptů) podstatně změnit slovník
Ne a ne si vzpomenout kohopak mi to připomíná...