Suroviny
Porce: 2 skleničky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 208 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 10,20 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 994 mg |
Sodík | 149 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 13,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená kuřecí játra od Krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWOk
Moje poznámka
Pečená kuřecí játra od Krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWOk
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 1 hodinou
Třešňová granita
Přidáno před 6 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 11 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 1 hodinou
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 3 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 3 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 3 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 6 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 8 hodinami
Tématické fráze:
příprava kuřecích jater,
jak připravit kuřecí játra,
kuřecí játra na špeku,
pečená kuřecí játra,
recepty z kur.jater,
kuřecí játra recept,
kuřecí játra,
játra na pepři,
krkovicre a kuřrcí na játra,
co pripravit z kurecich jater,
kuřecí játra pečena,
kureci jatra recepty,
příprava jater,
příprava kuřecívh jater,
recept jak připravit kuřecí játra,
játra priprava,
osmažená kuřecí jatra,
recepty z kur jater,
příprava jater kuřecích,
priprava kureci játra
Suroviny:
játra kuřecí,
cibule,
česnek,
špek,
vývar kuřecí,
kmín celý,
sůl,
pepř,
kůže kuřecí
Komentáře (2)