Džem z angreštu, červeného a černého rybízu
Suroviny
Porce: 5 skleniček
Nutriční hodnoty
Energie | 18 727 kJ / 4 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,90 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 37,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 087,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 7. 2017 20:56
rihana: Já ho nemám, ale taky mne to napadlo, že by to bylo fajn
25. 7. 2017 20:31
Dnes jsem ho vytvořila a je opravdu super, hlavně nemám žádný odpad, jelikož rybízu a angreštu mám málo. Ovoce jsem rozmixovala na smoothi mixéru. Díky za recept.
7. 7. 2017 10:45
tejaja:
No, nerad bych sfajroval jako ten Janek co měl včéra výročí, ale dopustím se kacířské úvahy a pokusím se to tu uhrát na plichtu Je to sice notoricky známá věc, ale jestli ony děvuchy třeba nepoužily přezrálé ovoce, he Možná ušetřily na cukru, ale zato jim to blbějc želírovalo...
No, nerad bych sfajroval jako ten Janek co měl včéra výročí, ale dopustím se kacířské úvahy a pokusím se to tu uhrát na plichtu Je to sice notoricky známá věc, ale jestli ony děvuchy třeba nepoužily přezrálé ovoce, he Možná ušetřily na cukru, ale zato jim to blbějc želírovalo...
5. 7. 2017 21:01
tejaja: Nebylo, Terezko. Já to měla tuhé po vychladutí, ona mi donesla skleničku na druhý den ukázat. Docela jsme se smály, malinko škodolibě jsem jí říkala, že cukr je holt cukr . Tak mne nakopla do zadku se smíchem
5. 7. 2017 20:56
Jana Remkova: Netuším...určite to nebolo tuhé ani na druhý deň? To neverím, pokiaľ robila z čistých ríbezlí a egrešov a nič nepridávala.
4. 7. 2017 23:32
Jana Remkova: vďačne aj inokedy.
4. 7. 2017 23:30
magdalenka: děkuji
4. 7. 2017 23:08
Jana Remkova: ja neviem múdro som chcela vysvetliť, prečo sa casino čuduje...
4. 7. 2017 17:34
tejaja: Tak proč kamarádce, která celý život zavařuje to s klasickým cukrem neztuhlo? Dělaly jsme to v jeden den, když jsme si na naší zahradě nasbíraly ovoce a vedly jsme podobný rozhovor na procházce před tím. Ona že nemá ráda ty uměliny a já, že mám ráda jistotu. No a na druhý den jsem se s chutí zasmála, protože to byla ona, která mne zavařovat naučila.
4. 7. 2017 16:58
Jana Remkova: Janka, lekvár z ríbezlí stuhne aj keď nechce, skutočne netreba gelfix. Ja pridávam na jeseň ríbezľovú šťavu do lekváru z čiernej bazy, pretože tá neobsahuje pektín a inak by to nestuhlo. A netreba to dlho vatiť, akurát treba počítať s tým, že lekvár bude hustý a pevný až po úplnom vychladnutí, preto sa môže stať, že to vyzerá, že netuhne.
4. 7. 2017 16:40
magdalenka: Tak o čem se tady bavíme?
4. 7. 2017 16:12
Jana Remkova: ja nemám problém s gelfixom...
4. 7. 2017 16:10
magdalenka: Já trochu ano . Kamarádka to vařila bez gelfixu a pak ještě 2x, protože jí to neztuhlo. Nakonec z toho měla polovinu té počáteční dávky. Takže si myslím, že jsem na tom lépe
4. 7. 2017 15:47
Jana Remkova: ja s tým nemám problém...
4. 7. 2017 15:44
magdalenka: Mám zkušenost a vím to. Nicméně se to mnohem déle vaří. Tak proč neušetřit čas?
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 5 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 26 minutami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 28 minutami
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 38 minutami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
TondaJ uvařila před 40 minutami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
TondaJ uvařila před 42 minutami
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Alzbetina Prk. uvařila před 1 hodinou
Květákové karbanátky
robertbendik78 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Andyscha uvařila před 1 hodinou
Ďábelské tousty - starý recept
Artaban uvařila před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
Indianapi uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na to, aby se džem nekazil. Stačí se řídit jednoduchými pravidly a použít kvalitní ovoce
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: marmeláda z rybízu a angreštu marmeláda z angreštu marmeláda z angrestu a rybizu marmelada z cerneho rybizu a angrestu cerny rybiz marmelada proc netuhne marmelada marmelada z černého rybízu recept marmeláda z červeného angreštu marmeláda angrest rybíz dzem z černého rybízu recept angrešt marmeláda marmeláda z černého rybízu marmeláda z angreštu a černého rybízu džem z černého rybízu recepty rosol z angrestu marmelada rybiz angrešt proč netuhne džem marmeláda černý rybíz a angrešt marmeláda angrešt a rybíz marmeláda z rybízu angreštu
Suroviny: angrešt, rybíz černý, rybíz červený, gelfix, cukr krystal
Džem z angreštu, červeného a černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0nX7
23 názorů