Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Korejský okurkový salát

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 8. 2017 03:29

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 250 kJ / 538 kcal
Bílkoviny13,50 g
Tuky31,67 g
Vláknina5,27 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy48,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo rýžového octa můžete použít bílý vinný ocet nebo jablečný ocet. Paprička ptačí oko je velmi pálivá, stačí ji jen macerovat v zálivce, i tak získá salát pálivost.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

popoluska340 popoluska340

20. 8. 2017 12:31

Waau na veceru jak vysity salatik:yes::yes::yes::yes:

jemmy

19. 8. 2017 10:40

Pekny salatek.Misto ryzoveho dam jablecny ocet a trochu chilli papricky.<3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: korejský okurkový salát korejský salát korejské čili okurkový salát bez octa saláty recepty okurkový salát čínský okurkový salát okurkovy salat kerabu jihokorejsky korejské okurky korejskě papricky korejské recepty ředkev korejský recept recepty-okurkový salát okurka recept recept okurky čili okurkový salat korejsky recept ze salátových okurek okurkový salát jinak pálivý okurkový salát korejský saláty

Suroviny: okurka salátová, ředkvičky, cibule červená, semínka sezamová, sůl, med, semínka sezamová, ocet rýžový

TopRecepty.cz

Korejský okurkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y4x6