Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 779 kJ / 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,26 g |
Tuky | 8,11 g |
Vláknina | 2,46 g |
Cholesterol | 55 mg |
Sodík | 914 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 5,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tartar z uzeného lososa s čerstvým koprem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDKq
Moje poznámka
Tartar z uzeného lososa s čerstvým koprem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDKq
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 6 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 8 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 9 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 8 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 8 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 9 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 9 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 10 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 10 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 11 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 11 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 12 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 12 hodinami
Tématické fráze:
uzený losos s koprem,
carpaccio z lososa s koprem,
tartar ze pstruha,
tartar z mecouna,
uzeny losos s horcicnou omackou a koprem,
uzený losos s s koprem,
uzený losos recepty,
tatarák z uzeného lososa,
uzený losos v bagetě,
tartar s lososem,
tartar z,
uzený losos bageta,
uzeny losos kopr,
uzeny losos s koprem.,
tatarák z uzeného lososa s hořčičnou omáčkou
Suroviny:
losos uzený,
kopr,
sůl,
pepř,
olej olivový,
limetka,
hořčice dijonská,
bageta
Komentáře (2)