Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 779 kJ / 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,26 g |
Tuky | 8,11 g |
Vláknina | 2,46 g |
Cholesterol | 55 mg |
Sodík | 914 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 5,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tartar z uzeného lososa s čerstvým koprem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDKq
Moje poznámka
Tartar z uzeného lososa s čerstvým koprem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDKq
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Cukeťák
Přidáno 18. 7. 2025 07:00:03
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
brtna před 2 minutami
Křehký koláč s tvarohem a malinami
Misa_K před 18 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Bylinka77 před 35 minutami
Kuřecí roláda v srnčím hřbetu
Popelka888 před 41 minutami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 1 hodinou
Ztracená vejce
mk.n@centrum.cz před 1 hodinou
Kynutý makový závin
Lenka1980 před 1 hodinou
Krémové těstoviny s kuřecím masem
stanik před 2 hodinami
Bábovka s rybízem
Kateka před 4 hodinami
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 13 hodinami
Tématické fráze:
uzený losos s koprem,
carpaccio z lososa s koprem,
tartar ze pstruha,
tartar z mecouna,
uzeny losos s horcicnou omackou a koprem,
uzený losos s s koprem,
uzený losos recepty,
tatarák z uzeného lososa,
uzený losos v bagetě,
tartar s lososem,
tartar z,
uzený losos bageta,
uzeny losos kopr,
uzeny losos s koprem.,
tatarák z uzeného lososa s hořčičnou omáčkou
Suroviny:
losos uzený,
kopr,
sůl,
pepř,
olej olivový,
limetka,
hořčice dijonská,
bageta
Komentáře (2)