Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 779 kJ / 186 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,26 g |
| Tuky | 8,11 g |
| Vláknina | 2,46 g |
| Cholesterol | 55 mg |
| Sodík | 914 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 5,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tartar z uzeného lososa s čerstvým koprem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDKq
Moje poznámka
Tartar z uzeného lososa s čerstvým koprem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDKq
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 7 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 8 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 8 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 10 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzská cibulačka
co.coze před 18 minutami
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 19 minutami
Vařená tvarůžková pomazánka
mira65 před 23 minutami
Dýňový koláč
DitaB před 32 minutami
Bábovka se strouhanými jablky
Kajkajak před 56 minutami
Kmínová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Rajská omáčka
Daniela57 před 4 hodinami
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 4 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 4 hodinami
Tématické fráze:
uzený losos s koprem,
carpaccio z lososa s koprem,
tartar ze pstruha,
tartar z mecouna,
uzeny losos s horcicnou omackou a koprem,
uzený losos s s koprem,
uzený losos recepty,
tatarák z uzeného lososa,
uzený losos v bagetě,
tartar s lososem,
tartar z,
uzený losos bageta,
uzeny losos kopr,
uzeny losos s koprem.,
tatarák z uzeného lososa s hořčičnou omáčkou
Suroviny:
losos uzený,
kopr,
sůl,
pepř,
olej olivový,
limetka,
hořčice dijonská,
bageta
Komentáře (2)