Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 519 kJ / 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,43 g |
Tuky | 1,47 g |
Vláknina | 31,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 69,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Adžika směs z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DDqK
Moje poznámka
Adžika směs z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DDqK
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 13 minutami
Loštická cibulačka
Sahula před 8 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 8 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 9 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 9 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 9 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 12 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 13 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 13 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 13 hodinami
Tématické fráze:
směs z mletého masa,
mleté maso recepty,
recepty z mletého masa,
mleté maso s adžikou,
mleté maso,
adžika recepty,
paprikova smes z mletého masa,
recepty s korenim adzika,
recepty mlete maso,
adžika s masem,
adzika maso recepty,
co je adžika,
koření adžika recept,
recepty z mletého masa smazene,
smes z mleteho,
adžika rajčata na maso,
rajčatový adžika,
směs s mlété maso paprika rajče,
mlete maso smes,
mlete koreni acika
Suroviny:
maso mleté míchané,
cibule,
olej,
česnek,
paprika čerstvá červená,
paprika,
pyré rajčatové,
koření,
omáčka sojová
Komentáře (2)