Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 070 kJ / 256 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,50 g |
| Tuky | 1,34 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Podáváme s bílým pečivem.
Zveřejněno 3. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kejajog (kedlubna, jablko, jogurt)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8nOm
Moje poznámka
Kejajog (kedlubna, jablko, jogurt)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8nOm
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 14 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Išlské dortíčky
dra.carol před 45 minutami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 49 minutami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 7 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 10 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 11 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 12 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 12 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty z kedluben,
kedluben s jogurtem,
kedlubnova pomazanka s jablkem,
jablko s bilym jogurtem,
jogurt jablko,
recept jogurt jablka,
jogurt jablko,
recept na karelab,
kedlubna jablko,
jablko a jogurt,
kedlubnova pomazánka s bílým jogurtem,
jablko s jogurtem,
kedlubna s jogurtem,
recepty z jablek s jogurtem,
jablka s jogurtem,
jablko s jogurzem,
kedlubna s jablky a bilym jogurtem,
kedlubna v jogurtu,
karelab,
celerová pomazánka s mrkví
Suroviny:
kedlubna,
jablko,
jogurt bílý,
cukr,
sůl,
šťáva citronová,
Komentáře (4)