Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 070 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 1,34 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Podáváme s bílým pečivem.
Zveřejněno 3. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kejajog (kedlubna, jablko, jogurt)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8nOm
Moje poznámka
Kejajog (kedlubna, jablko, jogurt)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8nOm
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 13 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 16 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 4 minutami
Lehký cottage salát
Fitulka před 11 minutami
Bublanina II
dejvi01 před 20 minutami
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 21 minutami
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 1 hodinou
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 2 hodinami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 2 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 15 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 15 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 16 hodinami
Tématické fráze:
recepty z kedluben,
kedluben s jogurtem,
kedlubnova pomazanka s jablkem,
jablko s bilym jogurtem,
jogurt jablko,
recept jogurt jablka,
jogurt jablko,
recept na karelab,
kedlubna jablko,
jablko a jogurt,
kedlubnova pomazánka s bílým jogurtem,
jablko s jogurtem,
kedlubna s jogurtem,
recepty z jablek s jogurtem,
jablka s jogurtem,
jablko s jogurzem,
kedlubna s jablky a bilym jogurtem,
kedlubna v jogurtu,
karelab,
celerová pomazánka s mrkví
Suroviny:
kedlubna,
jablko,
jogurt bílý,
cukr,
sůl,
šťáva citronová,
Komentáře (4)