Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 955 kJ / 1 423 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,28 g |
| Tuky | 64,47 g |
| Vláknina | 33,18 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 4,23 g |
| Sůl | 9,60 g |
| Sacharidy | 63,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný eintopf s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjXR
Moje poznámka
Zelný eintopf s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjXR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 26 minutami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 5 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 6 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 10 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 11 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 11 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 12 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 12 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 13 hodinami
Tématické fráze:
zelny gulas s vepřovým masem,
eintopf maso se zelím,
dušení veprove maso recepty,
eintopf z vepřového masa,
zelný eintopf,
eintopf se zelim,
eintopf recept s masem,
eintopf maso se zelím,
ieintopf z veproveho,
šťáva k vepřovému masu recept,
segedín z raného zelí,
rané zelí s vepřovým masem,
eitopf vepřove a zelí,
široké nudle s vepřovým masem a zeleninou
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
paprika,
koření grilovací,
protlak rajčatový,
zelí hlávkové,
smetana ke šlehání,
mouka hladká
Komentáře (4)
....a co se týká přílohy, každý si dá co mu chutná