Suroviny
Porce: 10 a více
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 884 kJ / 3 318 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,41 g |
| Tuky | 126,92 g |
| Vláknina | 16,10 g |
| Cholesterol | 646 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 329,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Oukotě / staročeský závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvq2
Moje poznámka
Oukotě / staročeský závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvq2
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 2 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 2 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 8 minutami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 32 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 33 minutami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 2 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 2 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 3 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 4 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 4 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 5 hodinami
Tématické fráze:
starocesky makovy závin,
staročeský perníkový závin,
ružomberský perník,
oukote pernikove rolády,
kynutý závin povidlový youtube,
starocesky orechovy závin,
perníkový závin oukotě,
youtube ořechový závin,
staročeský závin z perníkového těsta,
závin staroceský s tvarohem,
perníkovy závin,
ruzombersky zavin,
staročeský vánoční makovec,
staročeský závin,
povidlový závin
Suroviny:
mouka hladká,
mouka celozrnná,
cukr moučkový,
vejce,
máslo,
med,
soda jedlá,
koření do perníku,
sůl,
rum,
ořechy mleté,
mléko
Komentáře (4)