Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 469 kJ / 2 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 322,54 g |
Tuky | 68,65 g |
Vláknina | 7,74 g |
Cholesterol | 630 mg |
Sodík | 8,71 g |
Sůl | 21,60 g |
Sacharidy | 27,50 g |
Postup přípravy
Podáváme s brambory, bramborovým nebo houskovým knedlíkem a zelím.
Zveřejněno 8. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládaná vepřová pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgyN
Moje poznámka
Nakládaná vepřová pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgyN
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 9 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 16 minutami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 1 hodinou
Veselé muffinky
Natkaaa před 2 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 2 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 3 hodinami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 6 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 6 hodinami
Tématické fráze:
nakladani masa na peceni,
nakládání masa,
nakladana veprova panenka,
vepřová pečeně recepty pro začátečníky,
nakládání veproveho masa,
nakládané vepřové maso,
nakladaná vepřová žebra,
nakladaná panenka,
nakládání masa před pečením,
veprová pečene,
vepřová pečeně s kostí,
nakládaná masa,
nakládaná panenka recepty,
vepřová pečeně recepty,
veprova pecene bez kosti,
nakladani veprove panenky,
nakládání vepřového masa na pečení,
vepřová panenka nakládaná,
nakladane maso na peceni,
lák na nakládání masa
Suroviny:
pečeně vepřová,
sůl,
estragon,
česnek,
cibule,
bobkový list,
pepř,
mouka,
kosti vepřové
Komentáře (3)