Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 469 kJ / 2 024 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 322,54 g |
| Tuky | 68,65 g |
| Vláknina | 7,74 g |
| Cholesterol | 630 mg |
| Sodík | 8,71 g |
| Sůl | 21,60 g |
| Sacharidy | 27,50 g |
Postup přípravy
Podáváme s brambory, bramborovým nebo houskovým knedlíkem a zelím.
Zveřejněno 8. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládaná vepřová pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgyN
Moje poznámka
Nakládaná vepřová pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgyN
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 8 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 10 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 11 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 12 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 15 minutami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 3 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 3 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 3 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 4 hodinami
Tématické fráze:
nakladani masa na peceni,
nakládání masa,
nakladana veprova panenka,
vepřová pečeně recepty pro začátečníky,
nakládání veproveho masa,
nakládané vepřové maso,
nakladaná vepřová žebra,
nakladaná panenka,
nakládání masa před pečením,
veprová pečene,
vepřová pečeně s kostí,
nakládaná masa,
nakládaná panenka recepty,
vepřová pečeně recepty,
veprova pecene bez kosti,
nakladani veprove panenky,
nakládání vepřového masa na pečení,
vepřová panenka nakládaná,
nakladane maso na peceni,
lák na nakládání masa
Suroviny:
pečeně vepřová,
sůl,
estragon,
česnek,
cibule,
bobkový list,
pepř,
mouka,
kosti vepřové
Komentáře (3)