Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 789 kJ / 189 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,08 g |
| Tuky | 1,72 g |
| Vláknina | 15,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,51 g |
| Sůl | 6,06 g |
| Sacharidy | 26,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pickles ze zelí a červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4nX
Moje poznámka
Pickles ze zelí a červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4nX
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 4 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 4 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 23 minutami
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 3 hodinami
Tématické fráze:
pickles z červené řepy,
pickles z cerveného zelí,
hrnec na pickles,
pickles recept červené řepy,
kvašení červené řepy,
kvašené zelí s červenou řepou,
kvasene cervene zeli s cervenou repou,
pikles z červené řepy,
jak připravit pickles,
pickles recept,
mléčné kvašení červená řepa,
pickles recept červená řepa,
pikles z červeného zelí,
picles z červeného zelí,
hrnec pickles,
pikls kvašené na zelí,
pickles repa,
pickles z červeneho zeli recept,
recept na pickles z červeného zelí,
pickles z bileho zeli
Suroviny:
zelí bílé,
řepa červená,
sůl,
kmín celý,
křen
Komentáře (2)