 
	
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 976 kJ / 711 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 14,14 g | 
| Tuky | 62,76 g | 
| Vláknina | 1,96 g | 
| Cholesterol | 171 mg | 
| Sodík | 193 mg | 
| Sůl | 0,48 g | 
| Sacharidy | 22,27 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Okurku nastrouháme na struhadle (menší slzičky)  a vymačkáme vodu, česnek prolisujeme, kapii nakrájíme na malé kostičky a kopr nasekáme na drobno.
	Krok 2: Vymačkanou okurku smícháme se zakysanou smetanou, přidáme česnek, kopr, kapii, olivový olej, osolíme, opepříme  a dobře vše promícháme. Je-li husté, přidáme lžíce smetany nebo mléka.
Necháme v lednici 1 hodinu uležet. Krok 3: Servírujeme s bílým pečivem, zdobené bazalkou nebo koprem a kapií.
Necháme v lednici 1 hodinu uležet. Krok 3: Servírujeme s bílým pečivem, zdobené bazalkou nebo koprem a kapií.
Zveřejněno 2. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Smetanové tzatziky s kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ZEM
Moje poznámka
					 
				
Smetanové tzatziky s kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ZEM
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 6 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 6 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 7 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 8 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 8 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 8 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 8 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 9 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 9 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 9 hodinami
						Suroviny:
						
							smetana zakysaná, 
						
						
							okurka čerstvá, 
						
						
							česnek, 
						
						
							kapie žlutá, 
						
						
							kopr, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř bílý, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							smetana
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
	 
Komentáře (2)