Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kalamáry a krevety na bílém víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

12. 5. 2019 19:37

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 694 kJ / 2 078 kcal
Bílkoviny322,50 g
Tuky54,02 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 2,92 g
Sodík 2,58 g
Sůl6,80 g
Sacharidy42,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept doma úplně milujeme a kombinaci kalamárů s krevetami děláme jedině takhle. Nechte si chutnat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kolbabka Kolbabka

13. 5. 2019 19:34

magdalenka: V létě to chceme zkusit na kameni, já kalamáry zatím dělala jen takhle a krevety smažila na másle :-8 Ať se zadaří:-K:-K

magdalenka magdalenka

13. 5. 2019 15:49

Kolbabka: Ďakujem, ja som kalamáre len grilovala doteraz.

Kolbabka Kolbabka

13. 5. 2019 15:05

magdalenka: Hlavu jsem ukrojila celou až po čast, kde jsem opravdu viděla pouze světlé maso.:-8

Kolbabka Kolbabka

13. 5. 2019 15:02

1974andrea: Ano, to jsem zapomněla dodat, že krevety byly předvařené. Dávala jsem vše smažit najednou - kalamáry jsou poměrně rychle a celá směs se smaží ve šťávě s vínem, takže se mi nestalo, že by krevety byly tuhé :-K

Kolbabka Kolbabka

13. 5. 2019 15:00

magdalenka: Dělala jsem celou směs cca 25 minut, aby se i hezky do nich dostala chuť vína. Popřípadě ochutnejte a poznáte. :-8 Já to nestopovala, spíš opravdu ochutnávala :-K

bofinka

13. 5. 2019 11:27

1974andrea: Ty ze Stredozemniho more jsou i http://www.gentedelfud.it/prodotto/dettaglio/gambe... .
Ted jsem se podivala lepe, na fotce u receptu nejsou ruzove, ale oranzove ;-)

1974andrea 1974andrea

13. 5. 2019 10:48

bofinka: Krevety na fotce už jsou, podle barvy, předvařené, takže tam už je zbytečné něco vytahovat. ;-) A i bych v tom případě přidala ke kalamárům krevety později, aby nebyly tuhé.

bofinka

13. 5. 2019 10:07

A krevetam odstranime strivko https://www.youtube.com/watch?v=d22rOFS0PZI

magdalenka magdalenka

13. 5. 2019 08:33

Ešte by som dodala, že z hlavy vyberieme aj tvrdý "zobáčik"...Uvítala by som dobu varu, aby kalamáry a krevety neboli gumovité. Ďakujem.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kalamáry krevety a kalamáry recepty kalamáry recept kalamary s tousty kalamáry recepty kalamary na vine plněné kalamáry, videorecept kalmary v másle předvařené kalamáry kalamary s krevetami z ceho jsou kalamáry kalamary tuhý recepty na kalamáry kalamáry doba varu recepty kalamáry krevety a kalamáři jak na krevety, aby nebyly tuhé co jsou kalamáry rizoto s kalamáry rizoto s krevetema a kalamary

Suroviny: kalamáry, krevety, cibule, česnek, víno bílé, máslo, petrželka, tymián, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Kalamáry a krevety na bílém víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PyE4