Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 156 kJ / 2 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,08 g |
Tuky | 135,61 g |
Vláknina | 11,44 g |
Cholesterol | 444 mg |
Sodík | 341 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 247,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahody s želatinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5v9
Moje poznámka
Jahody s želatinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5v9
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 11 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 13 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 19 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 7 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 8 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 9 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 9 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 9 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 10 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 11 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 11 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 12 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 13 hodinami
Tématické fráze:
tvaroh se želatinou,
piškot s jahodami a želatinou,
tvaroh s želatinou,
piškot s jahody a želatinou,
buchta s jahody a želatinou,
jahody tvaroh zelatina,
piškot jahody želatina,
moučník se želatinou,
moucniky se zelatinou,
tvaroh jahody želatina,
piškot z jahod a želatinou,
jahody,tvaroh,želatina,
tvaroh s jahodami a želatinou,
moučníky s želatinou,
jahody želatina tvaroh,
moučník s želatinou,
recepty jahody,
želatina z mražené jahody,
jahody vzelatine,
jahodami a želatinou
Suroviny:
jahody,
tvaroh,
máslo,
želatina,
mléko,
cukr,
piškoty dětské
Komentáře (2)