Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,22 g |
Tuky | 26,61 g |
Vláknina | 6,86 g |
Cholesterol | 89 mg |
Sodík | 1,39 g |
Sůl | 3,55 g |
Sacharidy | 20,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené kuřecí závitky na gyrosu a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmjm
Moje poznámka
Dušené kuřecí závitky na gyrosu a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmjm
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 11 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno 16. 8. 2025 16:01:50
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 59 minutami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 1 hodinou
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 1 hodinou
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 2 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 3 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 5 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 5 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 5 hodinami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 6 hodinami
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 6 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí závitky,
dušené kuřecí maso,
závitky z kuřecího masa,
dušené kuřecí,
dušená kuřecí prsa,
kuřecí maso se zázvorem,
kuřecí závitek,
dušene kuře,
příprava gyrosu,
kuřecí prsa na zázvoru,
kuřecí maso na zázvoru,
duseny kureci platek,
dušené kuřeci prsa,
dušené kuřecí plátky,
dušený kuřecí závitek,
kuřecí prsa dušená,
kureci zavitek duseny,
recepty dušene kuřeci maso,
kuřecí prsa se zázvorem,
dušené kuře recept
Suroviny:
plátek kuřecí,
česnek,
cibule,
sýr niva,
klobása,
brokolice,
slanina anglická,
zázvor,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
smetana,
solamyl,
olej olivový,
sůl
Komentáře (6)