Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 447 kJ / 1 780 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,24 g |
| Tuky | 111,81 g |
| Vláknina | 12,76 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 3,31 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 91,07 g |
Postup přípravy
Podávejte ozdobené čerstvými bylinkami.
Zveřejněno 22. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná klobása pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LBW
Moje poznámka
Vinná klobása pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LBW
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 12 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 13 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 15 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 15 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 7 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 11 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 11 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 12 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 12 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 13 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 13 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 13 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 14 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 14 hodinami
Suroviny:
klobása vinná,
pórek,
kapustičky,
paprika čerstvá oranžová,
žampióny,
brambory,
víno červené,
sůl,
pepř,
tymián,
olej olivový,
česnek,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)