Cottage Pie s kořenovou zeleninou podle The 1:1 Diet
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 475 kJ / 1 070 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,17 g |
| Tuky | 21,26 g |
| Vláknina | 32,26 g |
| Cholesterol | 388 mg |
| Sodík | 454 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 86,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cottage Pie s kořenovou zeleninou podle The 1:1 Diet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xPlB
Moje poznámka
Cottage Pie s kořenovou zeleninou podle The 1:1 Diet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xPlB
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 1 hodinou
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 1 hodinou
Bramborová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza z rohlíků
zonoro před 2 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 2 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 3 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 3 hodinami
Koka sušenky
habis před 5 hodinami
Suroviny:
olej,
cibule,
mrkev,
česnek,
maso hovězí mleté,
pyré rajčatové,
omáčka worcesterová,
vývar hovězí,
mouka kukuřičná,
petrželka,
brokolice,
fazolky zelené,
sůl,
pepř mletý,
brambory,
pastiňák,
tuřín,
jogurt řecký,
cibulka jarní
Komentáře (2)
srecepty.cz/the-1-1-diet-britsky-cottage-pie-v-odlehcene-variante
Určitě víte,že fotky se sem přidávají pouze vlastni, tak prosím toto pravidlo dodržujte.