Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tchýnin Slovenský guláš

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava)

16. 1. 2022 18:40

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie17 548 kJ / 4 194 kcal
Bílkoviny284,50 g
Tuky172,33 g
Vláknina69,95 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 1,13 g
Sůl2,58 g
Sacharidy346,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento guláš uvařila moje tchýně při mojí první návštěvě. Byla Slovenka a tak jsem guláš nazvala Slovenský. Je hodně podobný segedínu, ale z čerstvého zelí a se smetanou. Tchýně ho podávala s bramborovým knedlíkem a přesto, že mě to udivilo, je to lahodná kombinace. Od té doby už klasický segedín nevařím, pouze tento s bramborovo- houskovým knedlíkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, zelí bílé hlávkové, cibule, vývar masový, bobkový list, koření nové koření, kmín drcený, paprika sušená sladká, smetana ke šlehání, jíška, sádlo, brambory, mouka polohrubá, vejce, houska, prášek do pečiva, ocet, sůl

TopRecepty.cz

Tchýnin Slovenský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3BmA