Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 548 kJ / 4 194 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 284,50 g |
| Tuky | 172,33 g |
| Vláknina | 69,95 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 2,58 g |
| Sacharidy | 346,08 g |
Postup přípravy
Pokud je maso po uplynulé době měkoučké, zalejte smetanou a zahustěte jíškou.
Ochuťte solí a pepřem podle potřeby. Krok 4: Knedlíky zpracujte ze všech surovin.
Vařte v páře 20 minut.
Zveřejněno 16. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tchýnin Slovenský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3BmA
Moje poznámka
Tchýnin Slovenský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3BmA
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 minutou
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 38 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 2 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 2 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 5 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 6 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 6 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 13 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 16 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
zelí bílé hlávkové,
cibule,
vývar masový,
bobkový list,
koření nové koření,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
smetana ke šlehání,
jíška,
sádlo,
brambory,
mouka polohrubá,
vejce,
houska,
prášek do pečiva,
ocet,
sůl
Komentáře (1)