Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 896 kJ / 1 409 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,57 g |
| Tuky | 82,41 g |
| Vláknina | 9,85 g |
| Cholesterol | 383 mg |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 24,73 g |
Postup přípravy
rajčatovou pastu, promícháme a podlijeme 150-200 ml horkého vývaru. Krok 3: Přivedeme k varu, stáhneme teplotu na minimum a dusíme pomalu za občasného podlévání vývarem až do změknutí masa. Měkké maso a bobkový list vyndáme stranou, do omáčky přidáme smetanu a vše rozmixujeme dohladka, zakápneme citronovou šťávou. Kdo nechce nemusí zeleninu mixovat a v tom případě ani maso není třeba vyndavat. Krok 4: Dle chuti dosolíme, přidáme cukr nebo citronovou šťávu. Podáváme s knedlíkem nebo domácími noky a lžičkou brusinek s klínkem citronu.
Zveřejněno 10. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí maso na divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrX6x
Moje poznámka
Hovězí maso na divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrX6x
Nejnovější recepty
Kakaové pusinky
Přidáno před 54 minutami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 11 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné banánové sušenky
Panova před 14 minutami
Bezlepkové linecké
Hankali před 16 minutami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 49 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 52 minutami
Vánočka III
IvaBrabi před 1 hodinou
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 2 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 3 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 12 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 13 hodinami
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
sádlo,
špek,
pasta rajčatová,
cukr,
bobkový list,
koření divoké,
vývar hovězí,
crème frâiche,
šťáva citronová,
brusinky,
citron
Komentáře (3)
Recept ještě nebyl hodnocen 3,0