Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 449 kJ / 824 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,43 g |
Tuky | 61,42 g |
Vláknina | 24,16 g |
Cholesterol | 205 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 21,34 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jednu lžíci másla rozehřejeme a přidáme nakrájenou cibuli, orestujeme do zlaté barvy a přidáme nakrájené houby, pepř, drcený kmín, tymián, prolisovaný česnek a podusíme doměkka.
Krok 2: Necháme vychladnout a vmícháme nastrouhanou nivu, okurky a zbytek másla.
Krok 3: Pomazánku můžeme rozmixovat nebo nechat tak, to podle toho, jak kdo má rád. Podle chuti dosolíme, ale niva je dost slaná, takže ani není třeba.
Zveřejněno 15. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová pomazánka s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxRmR
Moje poznámka
Houbová pomazánka s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxRmR
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 6 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 18 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 18 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 7 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 7 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 8 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 9 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 9 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 10 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 10 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 12 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 12 hodinami
Suroviny:
houby čerstvé,
máslo,
cibule,
sýr niva,
kmín drcený,
tymián,
česnek,
okurky sterilované,
pepř
Komentáře (2)