Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 340 kJ / 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,88 g |
Tuky | 60,54 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s dušenou rýží nebo s houskovými knedlíky.
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/320M
Moje poznámka
Hovězí plátky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/320M
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 4 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 36 minutami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 55 minutami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 1 hodinou
Drobenka na koláč
david.kroupa před 2 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 4 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 5 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na vině,
hovezi na vine omacka,
hovězí plátek na víně,
hovězí maso na víně,
hovězí kýta na víně,
omáčka na víně,
hovězí krk podle pohlreicha,
hovězí krk podle pohlreicha,
hovězí rostena na víně,
hovězí plátky,
vepřové plátky na červeném víně,
maso na červeném víně,
hovězí maso na červeném víně se zeleninou,
hovězí ragú s kořenovou zeleninou na cerveném víně,
hovězí líčka na víně prostřeno,
hovezi nudlicky na vine,
hovězí ragů na víně,
na červeném víně,
hovezi pecene na vine,
omáčky na víně
Suroviny:
kýta hovězí,
sůl,
pepř,
zázvor,
cibule,
mouka hladká,
sádlo,
víno červené,
okurky sterilované
Komentáře (6)
Ale vážně - recept mohu opravdu doporučit, mně osobně připomíná něco mezi znojemskou pečení a hospodskými roštěnkami mojí babičky, které jsem milovala