Kapustnica - sobášnica
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 560 kJ / 2 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,66 g |
Tuky | 36,98 g |
Vláknina | 205,52 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 10,25 g |
Sacharidy | 216,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 5. 2011 13:17
vynechala sem brambory, přidala klobásku a lepší polévku sen nejedla. už mám v sobě druhý talíř
17. 8. 2009 22:55
Janka, to je výborný nápad, to si musím zapamätať
17. 8. 2009 22:39
klukodvody, já jsem začala dávat koření, když je ho více do takového toho vajíčka na čaj
17. 8. 2009 21:51
Já raději přidávám do zelňačky až ke konci uvařené brambory ..také se mi brambory v zelí dlouho vaří Zelňačku mám ráda, jen tam nedávám česnek..ale bodík dávám i tak
17. 8. 2009 21:41
jj, v nějakém díle o vaření přidávali brambory do zelí, prý je jistota, že se nerozvaří, ale já to tak jednou udělala a ne a néé je dovařit do měka
17. 8. 2009 21:37
Já se taky připojím.Brambory vařím také zvlášt protože jsou takové jako nedovařené a na koření používám buď sáček z gázu,nebo plátynka ale teď dlouho sítko na koření.protože nemám rád,když musím plivat kuličky.Ale jinak od pohledu a podle surovin
17. 8. 2009 21:27
Já taky vařím brambory zvlášť.
17. 8. 2009 20:49
Mám moc ráda takové polévky, ale brambory ke kyselému zelí - no, nevím, nevím, raději uvařím zvlášť brambory a potom to namíchám
17. 8. 2009 20:35
kouknu a mám hned hlad!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 2 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 14 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 14 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 15 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 33 minutami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 2 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 3 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 3 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 3 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 4 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 4 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 4 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat výborné kapustové karbanátky? Připravíme je z čerstvé kapusty, která je k dispozici i v chladném období
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: kapustnica polévka sobášnica recepty kapustnica polévka kapustnica kapustnica bez z kapusty kapustnice z čerstvé kapusty kapustnica polevka kapustnica so smotanou na varenie. slovenská sobášnica kapustnica s brambory kapustinca na víně dnes uvarim hned se pripojim kapustnica s bramborem kapustnica z čerstvej kapusty kapustnica brambory jak dovařit nedovařené brambory kapustnica recepty kapustnica z čerstvé kapusty kapustnica s fazolemi kapustnica.sk
Suroviny: fazole barevné, zelí kysané, brambory, cibule, česnek, smetana na vaření, olej, pepř celý, sůl
Kapustnica - sobášnica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQ0j
9 názorů