Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 008 kJ / 2 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,56 g |
Tuky | 113,26 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 919 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 196,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mouky přidáme kypřící prášek, osolíme, přidáme vychladlé máslo a vodu.
Krok 2: Vymaštěnou formu vyložíme těstem tak, aby vznikl alespoň dvoucentimetrový okraj.
Krok 3: Dno těsta propícháme vidličkou, navrstvíme náplň, kterou připravíme tak, že vyšleháme tvaroh se žloutky, přidáme strouhaný sýr, smetanu, sůl, a sníh z bílků. Upečeme.
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarský koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DEk
Moje poznámka
Švýcarský koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DEk
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 1 hodinou
Krkovička na česneku
Přidáno před 13 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 20 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 2 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 10 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 10 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 11 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 11 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 11 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 14 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 14 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 14 hodinami
Tématické fráze:
švýcarský koláč,
švýcarský jablečný koláč,
švýcarský jablkový koláč,
svicarsky kolac,
švýcarské recepty,
švýcarský tvarohový koláč,
švýcarské jídlo,
švýcarský slaný koláč,
koláč cholera,
švýcarský švestkový koláč,
švýcarský dort,
švýcarský sýrový koláč,
švýcarské koláče,
slaný koláč cholera,
švýcarské řezy,
recepty švýcarsko,
švýcarský koláč s jablky,
švýcarské moučníky,
švýcarský koláč recept,
švicarsky salat
Suroviny:
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
máslo,
voda,
sůl,
tvaroh plnotučný,
sýr ementál,
vejce,
smetana
Komentáře (10)